начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

Не ми позволяват да си взема децата..

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не ми позволяват да си взема децата..

Мнениеот ladyyto » 19 Окт 2012, 19:31

Здравейте! Искам мнение от компетентно лице по моя казус,става въпрос за следното..
През 2008год. се разделих със съпруга си и от тогава живея с родителите си и децата ми,но нямаме развод.На няколко пъти децата ми оставаха при баща си за по дълъг период (2-3 месеца).Последната година и половина децата са при мен,но на 27.07.2012г. заведох децата за кратка ваканция при баща си.От тогава не ми разрешава да ги виждам,не ги чувам по телефона и изобщо незнам какво се случва с тях.Нямам абсолютно никакъв достъп и информация.Реших че до края на месеца най-накрая ще подам молба за развод,но ме посъветваха преди това да подам жалба срещу него,тъй като той има и две условни присъди от периода в който аз не живея вече при него.Може ли това да повлияе благоприятно за мен,да си взема децата отново? Къде е по-добре да си пусна жалбата срещу него - в областното РПУ по местоживеене или в прокуратурата?
Също така ще бъда много благодарна,ако някой ме осведоми как точно да напиша жалбата си!!!
Благодаря предварително!
ladyyto
Нов потребител

Re: Не ми позволяват да си взема децата..

Мнениеот boiko_62 » 24 Окт 2012, 16:19

а колко са големи децата ви към този момент
boiko_62
Потребител

Назад към Семейни казуси