начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Възбрана върху 1/2 идеална част от имот

Re: Възбрана върху 1/2 идеална част от имот

Мнениеот khan_krum » 29 Фев 2012, 03:44

soniia написа:
khan_krum написа:

Благодаря за мнението Соня,но не давате отговор на моя въпрос,а той е дали,ако приема поканата за доброволно изпълнение,в двуседмичния срок обжалвам с частна жалба и поискам спиране дали това би било най-удачният вариант от позицията на длъжник,в която се намирам?Какви са най-добрите възможности,които имам,защото ходих при двама адвокати и единият казва изчакай,другият казва може да действаме?Прегледах една-две хубави дискусии по темата ще се радвам,ако се получи и още една.

На този въпрос не мога да ти отговоря :oops:
Всичко е в твоите ръце.[/quote]

Добре в моите ръце е,обаче отговорете ми така както смятате,че е най-удачно да се подходи,нали имате практически опит,аз не мога просто така с лека ръка да проиграя възможностите,които имам и да послушам казаното от първият адвокат,с който съм говорил...Искам да избера най-добрият подход.Първо и най-важно ми е да знам дали да действам като оспоря вземането или обжалвам възбраната поради несеквестируемост или да чакам да мине време?
khan_krum
Младши потребител

Re: Възбрана върху 1/2 идеална част от имот

Мнениеот bludniq_sin » 28 Ное 2012, 10:45

а аз да питам нещо друго. Имаме един длъжник, проверихме в икар и му е наложена възбрана на едно имотче от една банка. иска ни се да се присъединим към изпълнителното производство на банката, но в имотния не пише кой чси е наложил възбраната, нито номера на изп. дело. Имате ли съвет как мога да разбера кой е чси? Ако не - здраве да е :)
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство