начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Бях огорчен от изявление на юрист по ТВ ЕВРОПА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бях огорчен от изявление на юрист по ТВ ЕВРОПА

Мнениеот iliander » 18 Ное 2012, 16:55

В началото на година слушах внимателно речта на един български юрист по ТВ ЕВРОПА,който твърдеше ,че тук в България е най-добре да се приемат "закони за бедни"- различни от тези "за богатите".
Това е отвратителна теза,която има за цел да изгони от родината им по-младите ни сънародници.
Оказа се,че да "се жалваш" от Психиатър в българската провинция е ...дори опасно за жалбоподателя!
"Гарван -гарвану око не вади!" е поговорка от "най-новите демократични промени" и се отнася за "Лекарските грешки" ...и прикриването им на юредическо ниво -от "своево рода "колеги" в образа на правистите.
iliander
Младши потребител

Re: Бях огорчен от изявление на юрист по ТВ ЕВРОПА

Мнениеот neutralen » 18 Ное 2012, 17:24

Много дълго продължава това ваше огорчение. Не вземайте чак толкоз насериозно нещата, щото не е добре за здравето.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 18 Ное 2012, 18:08

Не само от болда а и от докторите.
neutralen
Активен потребител

Мнениеот iliander » 18 Ное 2012, 19:12

Корупция в правото и медицината,правово се опитва да се създаде Индийска кастовост..което ни отдалечава от Европа.
iliander
Младши потребител

Мнениеот iliander » 18 Ное 2012, 19:17

Нали си давате сметка,че непразораздавате около Екватора///
iliander
Младши потребител

Мнениеот iliander » 12 Яну 2013, 13:52

neutralen написа:Не само от болда а и от докторите.

Насилственото психо лечение в Република България винаги и сега е по-евтино от Юредическите услуги...а и след насилствено психо лечение "претенцийте" към заплащане и социална справедливост изчезват!
iliander
Младши потребител

Мнениеот bilibi » 18 Яну 2013, 21:10

Цитат: "Много дълго продължава това ваше огорчение. Не вземайте чак толкоз насериозно нещата, щото не е добре за здравето."

То е така, но не е за подигравка. Освен ако всичко ви е наред, но по друга причнина :?
bilibi
Нов потребител

Назад към Общи дискусии