начало

Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото Прокуратурата обмисля дали да поиска отново Европейска заповед за арест за Петьо Еврото

Имам необходимост от бърз заем на стойност 1000 лева

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам необходимост от бърз заем на стойност 1000 лева

Мнениеот chess91 » 05 Юни 2013, 13:28

Имам необходимост от бърз заем на стойност 1000 лева ,предлагам сключване на граждански договор, чрез който се задължавам в продължение на 9 месеца да внасям по 145 лева по сметката Ви или общо 1305лева което при 9 месеца е над 30% годишна лихва! Както разбирате това е сума която всеки работещ човек би могъл да си позволи да изплаща още повече ,че наближават летните месеци през които очаквам да спестя добри пари!пс Не тегля от банка защото не отговарям на изискването за от 6 месеца трудов договор! И така ако има някой желанието да ми помогне и същестевременно да сключи изгодна и сигурна сделка нека се свърже с мен. Благодаря Ви предварително!
chess91
Нов потребител

Re: Здравейте!

Мнениеот ykovachev » 05 Юни 2013, 13:32

Нито е изгодна (има едни практики на ВКС за едни лихви, уговаряни между едни хора), нито е сигурна - както по правни, така и по фактически съображения :mrgreen:
П.П. По повод долното мнение - кой разбере, разбере. Нямам никакво намерение да влизам в детайли, щото дори морална файда няма да видя. Е, ще се окажеш прав, ако тук четат представители на нЕкое фирме за бързи кредити, тогава те сами ще те потърсят :mrgreen:
Последна промяна ykovachev на 05 Юни 2013, 13:42, променена общо 1 път
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот chess91 » 05 Юни 2013, 13:38

при сключване на договор пред нотариус може да ми бъде потърсена отговорност дори само ако се забавя с вноските които в крайна сметка не са нещо непосилно.А да твърдиш ,че заем при който ти се изплаща 30-35% годишна лихва е неизгоден в днешно време според мен е странно
chess91
Нов потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 05 Юни 2013, 15:40

chess91 написа:........А да твърдиш ,че заем при който ти се изплаща 30-35% годишна лихва е неизгоден в днешно време според мен е странно

Не е странно, но повечето тук сме краставичари, които знаят, че алчността е порок, а лакомията се санкционира. По този повод никой разумен колега няма да потегли на офертата( освен ако не промени параметрите и).
Всеки трети.... е свободен да си носи сам риска от положително решение.

Отделно, има толкова бързи и лесни начини да вземете потребителски кредит- поогледайте се в нета.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот fbr65 » 05 Юни 2013, 16:03

Е браво на тебе. Тука ден през ден рибки плачат "Дадох едни пари на един, не ми ги връща". Ти си дошъл пари да искаш. Тия тук пари във банки не влагат, на теб как ще дадат.
fbr65
Потребител

Мнениеот neutralen » 06 Юни 2013, 16:07

8) Здравейте chess91 ,
Определено не сте попаднали на точното място като искате пари на кредит от участниците в този форум.
Половината от тях нямат никакви пари. Другата половина нямат достатъчно пари, от които да дават на кредит на когото и да било, още по-малко на такива като теб.
Освен това, твоята оферта е твърде наивна - какво разбираш ти от "граждански договор" и "запис на заповед", че употребяваш тези понятия.
Кой ще ти даде пари на кредит и да чака от тебе да му ги връщаш - нали като вземеш парите и веднага ще почнеш да се правиш на гугушчук, изобщо няма да платиш и стотинка, ще почнеш да се оправдаваш, да се криеш и т. н.
Опитай с шмекерския си номер при лихварите. Те харесват такива номера. :D
neutralen
Активен потребител

Мнениеот nezirus » 07 Юни 2013, 15:13

Това ми звучи като "капан за балъци". Определено не е тук мястото за такъв вид "оферти". При положение, че не отговаряте на условията от банка, изтеглете парите от някоя друга институция от сорта на изикредит, джеткредит и т.н. Всеки ден ги рекламират по телевизията. Там парите ще ви ги дадат само срещу лична карта.
Личен и любовен хороскоп според датата на раждане.
nezirus
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ