начало

Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС

необезпокоявано ползване на нает имот

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

необезпокоявано ползване на нает имот

Мнениеот titi70 » 08 Юли 2013, 16:31

Здравейте!Имам два въпроса:
1.Може ли да се тълкува за обезпокояване на ползването,ако наемодателя два месеца преди изтичането на договора/при вече връчено предизвестие за прекратяване,което е шест месечно / облепи всички прозорци с огромни табели че помещението се дава под наем и персонала разбира от там/преди да са им връчени предизвестията/,че магазина ще се закрива , в резултат на което две продавачки напускат ,част от доставчиците започват да си събират стоката и в резултат на това магазина затваря месец по рано.
2.В договора за наем пише че наемодателя не поема разходи за преустройство на обекта/извършена е промяна на предназнаение с проекти,СМР и т.н./ извършени от мен,но същевременно като започна да търси нов наемател в обявите за наем вече пишеше че отдава нагазин за хранителни стоки, с всички документи и разрешителни/платени от нас/.Мода ли да търся подобрения,въпреки че в договора пише че са за моя сметка и не са описани в приемо предавателния протокол.
Благодаря предварително
titi70
Нов потребител

Re: необезпокоявано ползване на нает имот

Мнениеот votpuska » 10 Юли 2013, 21:53

Винаги съм се чудел на хора които се мъчат да решават частни отношения по съдебен ред и да си чукат главата с години по инстанциите. Нашта рода откак ги помня като има нещо проблем ги бием и проблемът се решава. :)
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Назад към Взаимопомощ