Здравейте, мой близак се оплаква за магазин за авточасти, който извършва всякакви монтажи на автомобили на метри от жилищни сгради, всекидневно- да отбележа, че се извършва в собсвения му двор. Аз проверих фирмата и се оказа, че е написано в търговският регистър: Импорт/експорт, някакви други неща, нямащи нищо общо със основният занаят на фирмата и накрая завършва с всякакви други дейности, които не са забранени по закон.
Сега понеже съм чувала, че бояджии не могат да работят на 100 метра мисля от жилищни сгради, къде мога да прочета дали и монтажите не са квалифицирани по същият параграф.
Вторият ми въпрос, къде може да се провери, дали ако дейноста на фирмата не е същата,която описана в търговският регистър, може да се извършва или е незаконно
Лека вечер и предварително благодаря за отговорите
- Дата и час: 13 Фев 2025, 15:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Монтажни дейности на автомобили в жилищен район
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Монтажни дейности на автомобили в жилищен район
Хмм, някой нещо да помогне ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
- teri72
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|