Здравейте,
Въпросът ми е свързан със следния проблем:
1. По подадена жалба за самоуправство РП е издала постановление за отказ от образуване и прекратяване, което е обжалвано пред ОП;
2. ОП отменя постановлението на РП и връща преписката за извършване на допълнителна проверка;
3. След допълнителната проверка, РП отново издава постановление за отказ, което отново е обжалвано пред ОП;
4. Този път ОП потвърждава постановлението на РП!
Въпросът ми е: мога ли да обжалвам постановлението на ОП пред АП и какво конкретно да искам от АП:
1. Да отмени постановлението на ОП и да върне преписката на РП с указания за образуване?
2. Да отмени постановлението на ОП с указания към ОП за образуване?
3. Да отмени и двете постановления (на ОП и на РП) и какво да направи в този случай?
Ще съм Ви много благодарен, ако ми дадете насоки! Предварително искам да кажа, че за конкретния случай, не мога да използвам услуги на адвокат...
- Дата и час: 15 Фев 2025, 22:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обжалване на постановление на ОП
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|