начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

Представяне на едноличен търговец

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Представяне на едноличен търговец

Мнениеот kirito » 21 Авг 2013, 16:09

Здравейте ! Имам нужда от компетентно мнение. Мога ли да представям едноличен търговец безвъзмездно(без възнаграждение) с когото имаме и роднинска връзка (ако е от значение).Под представям имам предвид,когато го го няма(няколко дни в месеца) да извършвам сделки и преговори от негово име ? Благодаря предварително.
kirito
Нов потребител

Re: Представяне на едноличен търговец

Мнениеот eurolinker » 21 Авг 2013, 16:27

Виж ся, Кире...Представянето е едно, "представляването" е това, което те вълнува тебе. Ти искаш да представляваш ФЛ , престрашило се да придобие качеството тъгговец. Можеш смело и безотговорно да го представляваш, щом той ти е роднина (какъвто и смисъл да влагаш в този термин). Ама не ме разбирай погрешно - това ,че си му роднина няма никакво значение в случая. Щом ти е роднина, значи по-лесно ще потвърди пред тези преговарящи това , което си надробил(а). Виж, за сделките не знам (главно, защото не смея да предполагам какъв смисъл да влагаш И в този термин).
Пък, санким, ако искаш да вържеш попа, нека ти направи едно пълномощно.
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Назад към Търговско право