начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Освобождаване от военна служба

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Освобождаване от военна служба

Мнениеот lara_aod » 03 Мар 2005, 21:23

molq vi izpratete mi spisaka s bolestite please. Za gajeto mi.
lara_aod

Мнениеот glavatarq » 05 Мар 2005, 00:26

А дали, ще е твърде късно когато излезе новия списък. Ако нестане до края на мандата на парламента и правителството? Някой успял ли е да използва като здрав, някоя болест и да метне комисията?
glavatarq

Мнениеот Пионерче » 05 Мар 2005, 04:48

Абе защо трябва да мятате комисията?
И тук си личи нихилистичното отношение към държавата - своещината.
Пионерче

Мнениеот Desorder » 06 Мар 2005, 20:55

Niama nujda da lajesh komisiata, prosto se razberi s tiah kolko shte ti vzemat da te pishat negoden. Tova se pravi NAVSIAKADE.
Desorder

Мнениеот kapitan » 06 Мар 2005, 21:47

Moge li 4ovek da zapo4ne da y4i vtoro vis6e , redovno, predi vazrastta ot 27 god. ? V smisal ograni4itelno li se talkyva
- Чл. 106. (1) От наборна военна служба се отлагат:
1. (изм. - ДВ, бр. 40 от 2002 г.) учащите се в основни и средни училища, в редовна форма на обучение във висшите училища и в други училища, създадени по законоустановения в страната ред, и приравнените към тях чужди учебни заведения - до завършване на образованието, но не по-късно от 27-годишна възраст , - do 27 g. - samo edno vis6e ???
kapitan

Мнениеот kapitan » 07 Мар 2005, 08:46

Moge li 4ovek da zapo4ne da y4i vtoro vis6e , redovno, predi vazrastta ot 27 god. ? V smisal ograni4itelno li se talkyva
1. (изм. - ДВ, бр. 40 от 2002 г.) учащите се в основни и средни училища, в редовна форма на обучение във висшите училища и в други училища, създадени по законоустановения в страната ред, и приравнените към тях чужди учебни заведения - до завършване на образованието, но не по-късно от 27-годишна възраст , - do 27 g. - samo edno vis6e ???
kapitan

Мнениеот kapitan » 07 Мар 2005, 12:23

kapitan

Мнениеот Ayhan » 07 Мар 2005, 15:10

Moje li nqkoi da prati i na men spisyka
Ayhan

Мнениеот qwertio » 10 Мар 2005, 01:00

Mojete li da mi pratite i na men tozi prosluvut spisuk s bolesti . Blagodarq Vi!
qwertio

Мнениеот Milanova, D. » 11 Мар 2005, 18:21

Privet,
moje bi e super tapo jena da pishe v tozi forum, no za brat mi mi trjabva tozi spisak, i ste sam blagodarna ako mi go izpratite....
Az sashto chuh che she ima promeni, taka che me interesuva aktualnia , tozi kojto e tuk go razgledah...
Osven tova ne razbiram kakvo oznachava sakrashtenieto TZI i grafa 2 - kade da go pogledna ...
Blagodarja na vsichki
D.
Milanova, D.

Мнениеот vorago » 12 Мар 2005, 11:28

Моля изпратете ми въпросния списък. Трябва ми много спешно...
Предварително благодаря.
vorago

Re: KAKVO SE KRIITE , BE

Мнениеот Lina* » 12 Мар 2005, 12:14

Дрън-дрън!!! Губивреме си е и никаква полза от нея.
Lina*

Мнениеот Славов » 16 Мар 2005, 08:26

Голяма глупост е казармата в днешния високотехнологичен свят.Смешни са и тези които си мислят ,че наборниците могат да направят нещо ,ако стане война-примерно..Днес отивам във военното да им кажа да не ме занимават с глупости,защото за без пари в тая държава нямам намерения да бачкам.И моля надъханите откачалки ,които много искат да ги гърчат за без пари, да тоидат да се порадват още няколко години на тъпанарщината наречена-КАЗАРМА!
Славов

Мнениеот rocco » 17 Мар 2005, 18:19

pi4ove kade e tozi proslolu spisak, i na men mi trybva :),ako mi go izpratite 6te sam vi mnogo blagodaren...
rocco

Мнениеот Галина » 17 Мар 2005, 19:01

Много ви моля да ми отговорите на следния въпрос.Синът ми има слух само на едното ухо.На другото няма.Ще ползували някакви облечения по отношетие на казармата.Благодаря ви!
Галина

Мнениеот Dm » 18 Мар 2005, 11:41

Вече има нов списък, в който са включени много нови заболявания,
Ако някой го има моля да ми го изпрати по мейл.
Бил секретен , опитах да го намеря по много начини,
благодаря ви предварително
ДМ>
Dm

Мнениеот Jabberwacky » 18 Мар 2005, 13:20

И на мен митрябва новият списък спешно затова моля някои направо да го публикува във форума ако го има и не му преставлява трудност
Jabberwacky

Мнениеот Anonimна » 21 Мар 2005, 18:39

Моля изпратете ми и на мен списъка с болестите на мейла.
Трябва ми спешно е!

Благодаря ви предварително
Anonimна

Мнениеот мауер » 01 Апр 2005, 18:55

много ли ще те зтрудни да ми пратиш този списък на mauer@abv.bg предварително ти благодаря:)
мауер

Мнениеот Nenuial » 06 Апр 2005, 22:47

Аз доста търсих новият списък от заболявания, но навсякъде ударих на камък! Имам чувството, че умишлено е укриван. Имам реално заболяване, доказано с множество изследвания. Искам да бъда информиран на поредната комисия какви са правата ми и дали мога да бъда отложен или освободен. Много ще съм благодарен, ако някой от вас ми изпрати този нов списък на b_duev@abv.bg ! Предварително ви благодаря!
Поздрави!
Nenuial

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии