начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

писмо от 24.06.2014 г. Агенция по заетостта

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

писмо от 24.06.2014 г. Агенция по заетостта

Мнениеот 2bkspxjmqig » 07 Юли 2014, 17:58

запитах Агенция по заетостта относно банката която се проверява "Корпоративна търговска банка АД" и преводите които правят там и ми бе отговорено
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Със свое писмо от 24.06.2014 г. Агенция по заетостта е дала указания на териториалните си поделения - дирекции „Регионална служба по заетостта” и дирекции „Бюро по труда”, за необходимите действия във връзка с изплащане средствата за възнаграждение на наети по програми и мерки за заетост и обучение безработни лица.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Искам да ви питам някой може ли да намери това писмо, предполагам го има някъде в сайта на министерството, да се запозная точно с мерките / как ме пази държавата
2bkspxjmqig
Нов потребител

Re: писмо от 24.06.2014 г. Агенция по заетостта

Мнениеот sunrise » 07 Юли 2014, 18:22

Да Ви приличаме на Ваши секретарки?
sunrise
Активен потребител

Re: писмо от 24.06.2014 г. Агенция по заетостта

Мнениеот 2bkspxjmqig » 07 Юли 2014, 21:18

стана ми чудно защо гугъл не занае
и дали наистина има такова писмо или чакат резултата от проверката на 21.07.2014 и тогава да го пуснат официално
2bkspxjmqig
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ