начало

Заради отводи конкурсът за търговските отделения на апелативните съдилища се отлага, вероятно за новия ВСС Заради отводи конкурсът за търговските отделения на апелативните съдилища се отлага, вероятно за новия ВСС

Как да прехвърля МПС-то си на инвалид?

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да прехвърля МПС-то си на инвалид?

Мнениеот kirilovsf » 19 Ное 2015, 20:32

Привет : Ако не съм уцелил раздела, моля да ме извините. От 5г. имам МПС 1600 кубика, 98 коня. Всичко е на мое име, регистрирано е навсякъде- община и КАТ и винаги всичко е плащано навреме. От две години майка ми има ТЕЛК за 80% увреждане. Пенсионерка е и получава пенсия за стаж и възраст и някакви мижави " интеграционни" добавки. Кажете ми как да и прехвърля колата и горе-долу колко би струвало. С " продажба "/дарение или нещо друго. И какви пълномощни да направим, така че при евентуална кончина ( да не дава Господ ) други наследници да не могат да имат претенции към колата. Не ми е ясно и дали би имало някакви негативни последици за човека с ТЕЛК-а. Благодаря Ви предварително :)
kirilovsf
Младши потребител

Назад към Данъчно право