начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Въпрос относно препис на съдебна практика

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно препис на съдебна практика

Мнениеот joniop » 22 Май 2016, 14:47

Здравейте, колеги

Може да ви се стори малко неудачен въпрос, но все пак съм на мнение, че е по-добре да питаш нещо и да изглеждаш глупав за определено време, от колкото да не попитам и да си остана такъв.

Та случаят е следният:

Подадох молба по чл. 248 от ГПК, но съдът ми я остави без движение. В екземпляра за съда бях приложил и съдебна практика, но сега съобщението гласи, че освен да отстраня другите нередовности по молбата, трябва да представя и препис от съдебната практика, приложена към молбата.

Въпросът ми е следният:
Трябва ли съдебната практика, която прилагам към екземпляра от молбата за съда, да бъде приложена и в екземпляра от молбата за ответника?

Благодаря ви предварително за отделеното време и внимание. :)
joniop
Нов потребител

Re: Въпрос относно препис на съдебна практика

Мнениеот ivanov_p » 22 Май 2016, 15:28

Трябва. А и защо ти е да влизаш в спорове?
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Общи дискусии