начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Свидетелство за брак

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Свидетелство за брак

Мнениеот Фреди » 07 Окт 2005, 14:43

Трябва да предоставя пред университета копие на свидетелство, че съм сключил брак... (на което те няма да проверяват валидността) ... За това ми е необходима някаква бланка, или сканирано истинско такова - да видя как се прави/попълва и съответно какъв е печата...

Евентуално от къде мога да закупя такава бланка, както и ако мога да купя - разяснения за попълването и ...

Блгагодаря
Фреди

Мнениеот Гост » 07 Окт 2005, 14:52

Не мога да разбера в затвора ли ти се ходи или да?
Не се продават бланки за такова нещолИздават ги общинските служби ГРАО по местосключване на гражданския брак и са с поредни номера като банкнотите. Не бъди сигурен, че няма да бъде проверено свидетелството, а и едва ли има служител в администрацията, който ще си сложи главата в торбата, за да ти предостави бланката. Никой няма да се съгласи да лежи в затвора вместо или заедно с теб моето дете.
Гост

Мнениеот Гост » 07 Окт 2005, 16:39

Бланката се взима от служба ГРАО. Таксата за свидетелството не е голяма, така че не виждам какъв ти е проблема
Гост

Мнениеот Гост » 07 Окт 2005, 17:59

проблема е, че аз не искам да се женя - просто ми трябва такова свидетелство...

колко е таксата
Гост

Мнениеот галина » 07 Окт 2005, 19:23

Абе,Фреди,ти си бил голям глупак!Да не си мислиш,че номерът ти може да мине!? :lol: :lol: :lol:
галина

Мнениеот Гост » 08 Окт 2005, 00:59

какви са последствията ако не мине...

по принцип имам човек там, на който съм платил... така че смятам, че ще мине...

а ако към личните мнения добавите и професионална помощ ще е чудесно
Гост

Re: Свидетелство за брак

Мнениеот Гост » 08 Окт 2005, 08:11

И от кога университетите се интересуват от гражданското състояние на студентите ..........да не би да дават по-хубави стаи на семейни в общежитията или поради факта ,че си се излъгал да се жениш ще получиш стипендия .
Абе Ферди,ами нали като ще проверят валидността ще се обадят в служба ГРАО.
Това трябва да е един от бисерите ,които последно време се нароиха във форума .

Форума много отдавна се напълни със шкарт.
Гост

Re: Свидетелство за брак

Мнениеот Гост » 08 Окт 2005, 08:35

Ферди ,коя ще е булката и свидетелите ,те имат ЕГН бе мамина душицо и лесно може да се провери дали ЕГН е валидно .
Гост

Мнениеот Гост » 08 Окт 2005, 09:26

А акт за раждане на "децата ти" не искат ли? Знаем, че всичко е възможно да се плати, но ако стане на печено какво ще правиш? Едва ли можеш да се позовеш на това ,че си платил на някой :shock:
Гост

Назад към Семейни казуси