Господа има проблем с пощата не мога да вляза в моята , дава ми поща на друг потребител.
Единственото което мога да кажа ,че нямам намерение да чета чужди писма и не съм отваряла нищо ,но не желая някой друг да отвори моята и да злоупотреби.
- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
до лекс
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
донке, с малко "Д", пиши на грамотен български, инак нищо не разбирам, а камо ли и администарторите ще те разберат!:)))))))
- gega
- Потребител
Гега ти си пълен нещастник иди на лекар вместо да ходиш като болен след мен.
Мисля ,че много отдавна писах ,че за мен не струваш и не си никакъв колега ,а просто болна психика ,която освен нещастна диплома, с която парадира из форумите няма нищо друго.
А проблема с пощата наистина не е за подценяване .
Кой ли администратор ми би обърнал внимание ,като от от доста време днес системата ми дава достъп до пощата на други колеги ,а в моята не мога да вляза.
Ако това за ГЕГАТА ,който много ясно е дал да се разбере тук ,че от нищо не разбира това не е проблем за мен е проблем предполагам и за много други колеги .
Мисля ,че много отдавна писах ,че за мен не струваш и не си никакъв колега ,а просто болна психика ,която освен нещастна диплома, с която парадира из форумите няма нищо друго.
А проблема с пощата наистина не е за подценяване .
Кой ли администратор ми би обърнал внимание ,като от от доста време днес системата ми дава достъп до пощата на други колеги ,а в моята не мога да вляза.
Ако това за ГЕГАТА ,който много ясно е дал да се разбере тук ,че от нищо не разбира това не е проблем за мен е проблем предполагам и за много други колеги .
- donna
- Старши потребител
donna написа:
Кой ли администратор ми би обърнал внимание
Казах ти го с добро, никой няма нищо да направи, тъй като не те разбира! За да изразиш дадена мисъл, трябва лексикално и стилистично да е що годе нормално оформена! Нищо не ти се разбира! Пробвай пак, пък може някога да излезе нещо от твоя ум!:)))))
Някого ти казах, че с неграмотността трябва човек да се бори всекидневно, защото тя ни обгръща ВЕЧЕ отвсякъде! Така че нищо лично, но какво да правя, като ти си негово най-изразено въплъщение в този форум)))) Хубаво бе сторила, като месец-два почти не се бе появявала! ))) Не само нищо не можеш смислено от правна страна да ни кажеш, но и ни затрудняваш да го разчитаме! Такава немощ духовна и езикова аз от "юрист" не съм виждал! Не зная как шефовете в "Свилоза" ти четат "умозаключенията"! ))
- gega
- Потребител
По -голяма простащина от тая която гега написа не бях чела .Гега пак ли си пиян , май няма с какво друго да се похвалиш освен с простотия.
Какво не се разбира бе гега .
Гега наистина се радвам ,че някога вместо теб са избрали за съдия колега завършил в РУ .
Ти направо доказа много пъти тук ,че си човек без покритие .
Нали знаеш правно колко си неграмотен .
Защо не съм писала това не те засяга и това не е месец два по-вече е .
Нали знаеш гега аз съм една от най-добрите , това те дразни наистина
Гегата корифея на некъдърността завършил в СУ ,а нищо не постигнал .
Болния му мозък нещо превъртял в момента когато не могъл да стане съдия и понеже няма възможност да обижда всички завършили в РУ, от момента в който написах къде съм завършила тръгна след мен като болен да обижда ,псува и т.н.
Е гега нещастнико излагаш само себе си .
Бих ти казала да идеш на лекар ,дори бих ти платила лечението твоето ми прилича на параноя .
Ако имаш нещо толкова против мен открий отделна тема, в която който иска да пише за и против мен!
За мен темата ,която гега подхвана е приключила ,а и мястото и не е тук.
Какво не се разбира бе гега .
Гега наистина се радвам ,че някога вместо теб са избрали за съдия колега завършил в РУ .
Ти направо доказа много пъти тук ,че си човек без покритие .
Нали знаеш правно колко си неграмотен .
Защо не съм писала това не те засяга и това не е месец два по-вече е .
Нали знаеш гега аз съм една от най-добрите , това те дразни наистина
Гегата корифея на некъдърността завършил в СУ ,а нищо не постигнал .
Болния му мозък нещо превъртял в момента когато не могъл да стане съдия и понеже няма възможност да обижда всички завършили в РУ, от момента в който написах къде съм завършила тръгна след мен като болен да обижда ,псува и т.н.
Е гега нещастнико излагаш само себе си .
Бих ти казала да идеш на лекар ,дори бих ти платила лечението твоето ми прилича на параноя .
Ако имаш нещо толкова против мен открий отделна тема, в която който иска да пише за и против мен!
За мен темата ,която гега подхвана е приключила ,а и мястото и не е тук.
- donna
- Старши потребител
"Боже, колко мъка (б. м. НЕГРАМОТНОСТ) има на тоя свят, Боже!":))) То неграмотно, та чак и злобно:)))) Не желая да коригирам грешките от това почти нечленоразделно изказване, в което на всяко изречение (ако може така да се определи почти безсмисления словесен поток на донка) е изпъстрено с всевъзможни смислови и езикови грешки. Но най-готиното е туй: "Защо не съм писала това не те засяга и това не е месец два по-вече е ." След неколкоминутни размишления успях да разгадая словесния ребус на донка - "Защо не съм писала, това не те засяга и това не е месец-два, ПОВЕЧЕ е!" донке, с малко "Д" , колко пъти да ти обяснявам, че "повече" е наречие (макар че не знаеш що е то?) и не подлежи на степенуване само по себе си. Ако искаш, мога да го демонстрирам за теб - как ти звучи: "ПО-повече", "НАЙ-повече"! А "по-вече" ми звучи с най-превъзходната степен "Най-вече"! ))))
Ако имаш милост към РусИнския РабФак, не изтъквай, че си завършила там, защото само допълнително го срамиш с твоята НЕГРАМОТНОСТ и духовна немощ!
А и една голяма неистина "изРЕЧЕ" - аз никога не си позволявам във форума да псувам, за разлика от твоите хули и истерии! Но най-паче ме забавляват твоите заблуди за моите съдийски "копнения"!:))))
Ако имаш милост към РусИнския РабФак, не изтъквай, че си завършила там, защото само допълнително го срамиш с твоята НЕГРАМОТНОСТ и духовна немощ!
А и една голяма неистина "изРЕЧЕ" - аз никога не си позволявам във форума да псувам, за разлика от твоите хули и истерии! Но най-паче ме забавляват твоите заблуди за моите съдийски "копнения"!:))))
- gega
- Потребител
Re: до лекс
Благодаря за пощата .
Всичко вече е наред и мога да влизам.
Всичко вече е наред и мога да влизам.
- donna
- Старши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|