начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Varnenski svoboden universitet

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот Ne-ti » 04 Дек 2005, 13:53

eti написа:4esto si mislja,4e podobni sporove-koi universitet e nai-dobar 6te ostanat v minaloto ni,t.e. kato podminem primerno...2-ri kurs.Oba4e,kolegi,jvno ne stava to4no taka.Za men SU si e nai-dobria,vapreki,4e malko se porazo4arovah ot nego,no dali pak o4kvaniata vinagi ne sa po-golemi ot realnostta????Na men li4no za da popadna tam mi kostva6e mn bezsanni no6ti i preodoljvana na omrazata kam istoriata :( i zatova se radvah...i zatova ne moga da pogledna s drugi o4i horata,koito ne sa dali ni6to ot sebe si,za da sa tam,kadeto sa...i ne bih i povjrvala,4e kogato ne si prevazmoganl mn ne6ta v sebe si v imeto na njkakva zel,6te moje6 dostoino da se bori6 da stigne6 dokraja....I imam i preki nabljudenia...da ne re6ite,4e vsi4ko e bazirano na "fantazii".......

Сигурно, ако не ми беше прочела горния постинг щеше да продължиш да нападаш НБУ. Но не очакваше, че ще прочетеш такова нещо, нали?
Аз също имам преки наблюдения за това как някои възпитаници на СУ се домогват до НБУ, било чрез конкурси за асистенти, било чрез докторантури. Защото преди време научих, че в НБУ имало трима докторанти, които били завършили СУ преди това. Но ако мислиш, че съм се зарадвала като съм научила това, грешиш. Много мислих за това коя е причината да изберат НБУ пред СУ, и си отговорих много ясно. Тия се интересуват най-много от възможностите за професионално реализация в НБУ. Но нека не бъдат толкова уверени, че ще бъдат назначени за преподаватели впоследствие...
Ако толкова им се преподава да вървят да преподават в Алма Матер. Щом Алма Матер е най-доброто място да завършиш Право, значи логично е и да е най-доброто място за преподаване. Как иначе може да бъде?
Ne-ti

Мнениеот Гост » 04 Дек 2005, 15:34

Ne-ti написа:
eti написа:4esto si mislja,4e podobni sporove-koi universitet e nai-dobar 6te ostanat v minaloto ni,t.e. kato podminem primerno...2-ri kurs.Oba4e,kolegi,jvno ne stava to4no taka.Za men SU si e nai-dobria,vapreki,4e malko se porazo4arovah ot nego,no dali pak o4kvaniata vinagi ne sa po-golemi ot realnostta????Na men li4no za da popadna tam mi kostva6e mn bezsanni no6ti i preodoljvana na omrazata kam istoriata :( i zatova se radvah...i zatova ne moga da pogledna s drugi o4i horata,koito ne sa dali ni6to ot sebe si,za da sa tam,kadeto sa...i ne bih i povjrvala,4e kogato ne si prevazmoganl mn ne6ta v sebe si v imeto na njkakva zel,6te moje6 dostoino da se bori6 da stigne6 dokraja....I imam i preki nabljudenia...da ne re6ite,4e vsi4ko e bazirano na "fantazii".......
a sega...struva mi se,4e moite napadki kam NBU prodaljavat mn jsno i otkroveno izrazeni....samnenia li ima????Pak i njma da se promeni mnenieto mi...sas sigurnost....jvno gre6no talkuva6 dumite mi:))))

Сигурно, ако не ми беше прочела горния постинг щеше да продължиш да нападаш НБУ. Но не очакваше, че ще прочетеш такова нещо, нали?
Аз също имам преки наблюдения за това как някои възпитаници на СУ се домогват до НБУ, било чрез конкурси за асистенти, било чрез докторантури. Защото преди време научих, че в НБУ имало трима докторанти, които били завършили СУ преди това. Но ако мислиш, че съм се зарадвала като съм научила това, грешиш. Много мислих за това коя е причината да изберат НБУ пред СУ, и си отговорих много ясно. Тия се интересуват най-много от възможностите за професионално реализация в НБУ. Но нека не бъдат толкова уверени, че ще бъдат назначени за преподаватели впоследствие...
Ако толкова им се преподава да вървят да преподават в Алма Матер. Щом Алма Матер е най-доброто място да завършиш Право, значи логично е и да е най-доброто място за преподаване. Как иначе може да бъде?
Гост

Мнениеот eti » 04 Дек 2005, 15:38

tva gornoto be6e ot men......moito mnenie njma da se promeni...prosto"izvadkata",kojto sam vidjla ot vaprosnite universiteti me izumjva prosto...povjrvai mi
eti

Мнениеот Гост » 04 Дек 2005, 16:06

eti написа:Pak i njma da se promeni mnenieto mi...sas sigurnost....jvno gre6no talkuva6 dumite mi:))))

Не, не тълкувам грешно думите ти. И много добре знам, че когато човек си има свое обяснение за нещо, никой с нищо не може да му повлияе. Само констатирах, че като си прочела първия ми постинг малко или много си се изненадала и си преустановила нападките си, нищо повече.
Вярвам ти и още как... но не мога да разбера защо слагаш всички студенти от нашия университет под един знаменател.
Защото именно такива лоши изказвания тласнаха мен и мои колеги към тази ужасна постъпка, за която вече писах... Но понеже съм човек с характер, смятам, че нищо не трябва да бъде оставяно без последствия. А потърпевшите вече знаеш от къде бяха...
Гост

Мнениеот студент » 04 Дек 2005, 16:36

Прости сте,ама сте и злобни.
студент

Мнениеот Гост » 04 Дек 2005, 21:35

студент написа:Прости сте,ама сте и злобни.

Като теб. Злобата злоба избива, не може да тръгвате към хората с "рогата напред" и да очаквате любезно отношение, няма как да се получи просто
Гост

Мнениеот Гост » 05 Дек 2005, 15:14

Anonymous написа:в подкрепа на eti - вижше в темата "Капитал на АД" какви глупости се пишат: трябва ли да се намали капитала на АД - то, ако се продаде недвижим имот и т.н.

Участниците изобщо не са наясно какво е "капитал" по смисъла на ТЗ.

Ако бяха завършли СУ нямаше да пишат подобни глупости.

За този, който ме съветваше да "поразровя нормативните актове".

А отворкото, който отрязал двама от СУ, кандидатствали или там каквото правили в НБУ - ами там отиват, защото там е по-лесно - взимат куцо и сакато да преподава на хора, които си мислят, че учат право.
Гост

Мнениеот Гост » 05 Дек 2005, 15:33

Ами толкова по-зле за тях тогава - защото такива като теб ни предизвикаха да им причиним това...
Гост

Мнениеот Гост » 05 Дек 2005, 15:33

Ами толкова по-зле за тях тогава - защото такива като теб ни предизвикаха да им причиним това...
Гост

Мнениеот същата » 05 Дек 2005, 16:24

A ти като си толкова добър защо не го докажеш на клиентите си или в съда? Аз никога не съм имала нищо против това, който твърди че е способен да го докаже. А ти ако нямаш тази възможност не ти остава нищо друго освен да се заяждаш и да си мислиш, че си способен юрист.
същата

Мнениеот Гост » 05 Дек 2005, 16:47

Anonymous написа:
Anonymous написа:в подкрепа на eti - вижше в темата "Капитал на АД" какви глупости се пишат: трябва ли да се намали капитала на АД - то, ако се продаде недвижим имот и т.н.

А отворкото, който отрязал двама от СУ, кандидатствали или там каквото правили в НБУ - ами там отиват, защото там е по-лесно - взимат куцо и сакато да преподава на хора, които си мислят, че учат право.[/quote
Казах да се поразровиш, за да се убедиш, че е дискриминация, нищо повече, но май нещо не ти изнася да си го признаеш или нямаш познания, за да осъзнаеш какво е точно.Какво ме свързваш с дружества-въпрос, по който не съм вземал каквото и да било отношение.
Гост

Мнениеот Гост » 05 Дек 2005, 16:56

Anonymous написа:

А отворкото, който отрязал двама от СУ, кандидатствали или там каквото правили в НБУ - ами там отиват, защото там е по-лесно - взимат куцо и сакато да преподава на хора, които си мислят, че учат право.

Повтори отново. "Взимали куцо и сакато да преподава на хора, които си мислели, че учат право".О, кой си извади компромат срещу себе си.Първо казваш, че, едва ли не, всички, завършили право в твоя ВУЗ, са "най", после твърдиш, че куцо и сакато, завършили пак споменатия ВУЗ, отивали да преподават в НБУ.Какво излезе накрая-взе, че си призна колко "куцо и сакато"-по твоите думи- произвежда факултетът, който си завършил. Браво, поздравления, ако така си признаваш за истини, които не са в полза на клиентите си в съдебната зала, със сигурност ще си най-търсеният в страната. Показа способностите си. Евала.
Гост

Мнениеот Гост » 05 Дек 2005, 16:58

Anonymous написа:

Повтори отново. "Взимали куцо и сакато да преподава на хора, които си мислели, че учат право".О, кой си извади компромат срещу себе си.Първо казваш, че, едва ли не, всички, завършили право в твоя ВУЗ, са "най", после твърдиш, че куцо и сакато, завършили пак споменатия ВУЗ, отивали да преподават в НБУ.Какво излезе накрая-взе, че си призна колко "куцо и сакато"-по твоите думи- произвежда факултетът, който си завършил. Браво, поздравления, ако така си признаваш за истини, които не са в полза на клиентите ти в съдебната зала, със сигурност ще си най-търсеният в страната. Показа способностите си. Евала.
Гост

Мнениеот същата » 05 Дек 2005, 17:14

Ами аз вече му казах - ако е толкова добър да го докаже на клиентите си или в съда. Щом не може - значи само си мисли, че е добър юрист.
същата

Мнениеот eti » 05 Дек 2005, 17:47

Anonymous написа:
eti написа:Pak i njma da se promeni mnenieto mi...sas sigurnost....jvno gre6no talkuva6 dumite mi:))))

Не, не тълкувам грешно думите ти. И много добре знам, че когато човек си има свое обяснение за нещо, никой с нищо не може да му повлияе. Само констатирах, че като си прочела първия ми постинг малко или много си се изненадала и си преустановила нападките си, нищо повече.
Вярвам ти и още как... но не мога да разбера защо слагаш всички студенти от нашия университет под един знаменател.
Защото именно такива лоши изказвания тласнаха мен и мои колеги към тази ужасна постъпка, за която вече писах... Но понеже съм човек с характер, смятам, че нищо не трябва да бъде оставяно без последствия. А потърпевшите вече знаеш от къде бяха...
Az preustanovih napadkite,za6toto do goljma stepen gi namiram za bezsmiselni...prosto si kazah mnenieto i do tam...ne smjtam da konzentriram vnimanieto si varhu NBU i podobni do vmania4avane.....I koja e tazi ujasna postapka?taka i taka dostata4no namezi polu4ih za takava,oba4e kakva e????ljubopitna sam,taka 4e ako jelae6 spodeli
eti

Мнениеот Гост » 06 Дек 2005, 16:26

ами така е - във всяко стадо има и мърша,
но нали знаеш за изключенията - потвърждават правилото
Гост

Мнениеот Гост » 09 Дек 2005, 11:21

Anonymous написа:ами така е - във всяко стадо има и мърша,
но нали знаеш за изключенията - потвърждават правилото

Те толкова станаха, че не знаеш кое е правилото.
Гост

Мнениеот lexiko » 15 Дек 2005, 00:10

КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ БЕ ХОРА! ВСУ СИ Е УНИВЕРСИТЕТ КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.
В БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ, КОИТО ОБИКАЛЯТ ПО ВСИЧКИ УНИВЕРСИТЕТИ.
АЗ ЛИЧНО СЪМ ЗАВЪРШИЛ ВСУ ПРЕДИ ШЕСТ ГОДИНИ И СЕГА РАБОТЯ, КАТО РАЙОНЕН СЪДИЯ.
В СЪДЕБНАТА ЗАЛА СРЕЩАМ КОЛЕГИ ЗАВЪРШИЛИ НАЙ РАЗЛИЧНИ УНИВЕРСИТЕТИ И ПОВЯРВАЙТЕ МИ КРИТЕРИЯ ЗА ТОВА КОЛКО СА КАДЪРНИ, КАТО ЮРИСТИ СЪВСЕМ НЕ Е КОЙ КЪДЕ Е ЗАВЪРШИЛ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ.
lexiko

Мнениеот OGITO_87 » 16 Яну 2006, 09:37

NAKOI MOJE LI DA MI KAJE S KAKAV IZPIT SE VLIZA V SVOBODNIQ SAS SPECIALNOST KRIMINALISTIKA ???
OGITO_87

Мнениеот OGITO_87 » 16 Яну 2006, 09:37

NAKOI MOJE LI DA MI KAJE S KAKAV IZPIT SE VLIZA V SVOBODNIQ SAS SPECIALNOST KRIMINALISTIKA ???
OGITO_87

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии