начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

има ли юрист на община

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

има ли юрист на община

Мнениеот diksi » 06 Дек 2005, 11:51

колеги, някой има ли представа горе- долу какво е възнаграждението за юрист в община- съответно главен, младши и т.н. и дали има някакви премии, за облекло ?
diksi

ЮРИСКОНСУЛТ НА ОБЩИНА

Мнениеот ГАЛИ » 06 Дек 2005, 12:12

РАБОТИЛА СЪМ ДО 2003ГОДИНА НА ДЛЪЖНОСТ-ГЛАВЕН ЮРИСКОНСУЛТ НА ОБЩИНА.ДЛЪЖНОСТТА СЕ ПРИРАВНЯВА НА ДИРЕКТОР-ДИРЕКЦИЯ.БЯХ 3 МЛАДШИ РАНГ.ПОЛУЧАВАХ ЗАПЛАТА ОКОЛО 600ЛЕВА.ВСЯКА ГОДИНА НИ ИЗПЛАЩАХА ПАРИ ЗА ДРЕХИ-300 ЛЕВА.
ПРИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА ТЪРГОВЕ И КОНКУРСИ -ОТДЕЛНО СЪС зАПОВЕДТА ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА КОМИСИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО -СЕ ОПРЕДЕЛЯХА И ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ ЗА КОМИСИЯТА-МИСЛЯ -10 ЛЕВА.
ПРИ ЯВЯВАНЕТО В СЪДЕБНИ ЗАСЕДАНИЕ,ПО КОИТО СТРАНА Е ОБЩИНАТА-СЛЕДВА ДА ПРАВИШ ИСКАНИЯ ЗА ПИРСЪЖДАНЕ НА ЮРИСКОНСУЛТСКО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ -СЪГРЛАСНО ГПК.
ГАЛИ

Мнениеот diksi » 06 Дек 2005, 12:25

Благодаря за отговора, колега! Интересуваше ме конкретно- когато бъде присъдено юр. възнаграждение от съда- получава ли го юриста или общината?
Аз съм пълен лаик в това отношение, но дори и да Ви прозвучи смешно- какъв е растежа от първоначалното назначение до главен юрист? И колко получавахте съвсем в началото?
diksi

Мнениеот diksi » 06 Дек 2005, 12:26

Благодаря за отговора, колега! Интересуваше ме конкретно- когато бъде присъдено юр. възнаграждение от съда- получава ли го юриста или общината?
Аз съм пълен лаик в това отношение, но дори и да Ви прозвучи смешно- какъв е растежа от първоначалното назначение до главен юрист? И колко получавахте съвсем в началото?
diksi

Назад към Общи дискусии