Преди една година срещу мен е било образувано гражданско дело,за което аз научавам едва сега и то от ищеца,проверих в съда и действително има такова.Има призовка и обявление, които аз не съм получил,на тях пише че са получени от лица които аз не познавам и нищо не ми е връчено.Решението е влязло в сила на 10.01.2005г.
На 10.10.2005г. получих обявление на което пише че по дело 779 ищеца трябва да заплати държавна такса от 45 лв. За което нищо не подозирах че има заведено дело срещу мен. Днес проверих ищеца още не е заплатил д.такса. ИМАМ ЛИ ШАНС ДА ОБЖАЛВАМ РЕШЕНИЕТО? Благодаря за вниманието
- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ОБЖАЛВА ВЛЕЗЛО В СИЛА РЕШЕНИЕ
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Anonymous написа:АДВОКАТ написа:Боби, иди при адвокат, ПЛАТИ СИ КОНСУЛТАЦИЯТА и ще ти се отговори!!!
еми кажи ми имам ли шанс,и ако сте убеден да действаме
До 10.01.2006г шансовете са големи,но не за обжалване а за отмяна решението. След това-никакви.
- stavrev
- Потребител
stavrev написа:Anonymous написа:АДВОКАТ написа:Боби, иди при адвокат, ПЛАТИ СИ КОНСУЛТАЦИЯТА и ще ти се отговори!!!
еми кажи ми имам ли шанс,и ако сте убеден да действаме
До 10.01.2006г шансовете са големи,но не за обжалване а за отмяна решението. След това-никакви.
предполагам че сте адвокат,как мога да се свържа с вас и да ви наема
- Гост
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|