начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

!! o6e mnenij za scribtor

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

!! o6e mnenij za scribtor

Мнениеот lexoooov » 28 Дек 2005, 19:10

Гост

Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 9:01 am Заглавие: до scribtor

--------------------------------------------------------------------------------

"Колеги как може да обиждаш ,да ми отправяш лични нападки,да определяш кой бил за адвокатурата и кой не.Няма да те нападам защото вероятно си студент или начинаещ.Но това което го каза ме води на мисълта че си студент и то в начален курс,или ако си в горен,вероятно никога не си стажувал в адвокатска кантора.
Не казвам че лош юрист ще излезе от теб,но нищо повече от посредствен. "
lexoooov

Мнениеот Гост » 28 Дек 2005, 21:30

Ха, честито! Щом отваряш нова тема, касаеща спор м/у теб и Скрибтор се предполага, че има какво да/му/ кажеш... давай...
Гост

Мнениеот донна2 » 28 Дек 2005, 21:52

Как не ви е срам , защо нападате колегата , кой е добър и кой е лош юрист ще кажат клиентите му ,а не вие .
За колегата мога да кажа ,че не винаги сме били на едно мнение ,но не е лош юрист за ваше сведение.А и безгрешни няма поне аз не познавам такива.
На някой тука обаче им се гледа сеир.
Жалко ,защото добрите винаги ги хулят , а такива посредствени като вас по тоя начин си избиват комплекси .
Избивайки си комплексите, обаче мнението на хората за юристите в частност за адвокатите въобще не е розово.
Познавам хора ,които говорят с такъв патос , така се изтъкват ,а нищо не струват , правят маса грешки и самочувствието им е до небето.

От написаното из форума от scribtor съм с впечетление ,че е добър и не ви прави чест да го нападате така .
донна2

Мнениеот Гост » 28 Дек 2005, 22:06

донна2 написа:Как не ви е срам , защо нападате колегата , кой е добър и кой е лош юрист ще кажат клиентите му ,а не вие .
За колегата мога да кажа ,че не винаги сме били на едно мнение ,но не е лош юрист за ваше сведение.А и безгрешни няма поне аз не познавам такива.
На някой тука обаче им се гледа сеир.
Жалко ,защото добрите винаги ги хулят , а такива посредствени като вас по тоя начин си избиват комплекси .
Избивайки си комплексите, обаче мнението на хората за юристите в частност за адвокатите въобще не е розово.
Познавам хора ,които говорят с такъв патос , така се изтъкват ,а нищо не струват , правят маса грешки и самочувствието им е до небето.

От написаното из форума от scribtor съм с впечетление ,че е добър и не ви прави чест да го нападате така .

Извинявам се, но нещо не съм разбран, аз защитавам Скриптор...,та така, чакам друга градивна критика...
Гост

Мнениеот iata » 29 Дек 2005, 11:17

Чест Ви прави Дона, че защитихте колегата. Така се пресичат анонимните и необосновани нападки, на които не им е мястото тук.
iata
Потребител

Re: !! o6e mnenij za scribtor

Мнениеот Дора » 29 Дек 2005, 14:29

Аз лично съм много доволна от помощта на scribtor във форума, даже много съм се радвала, когато точно той ми отговори на въпрос, защото е спечелил моето доверие с полезните си съвети. Учудвам се, че някой тук негодува срещу него.
По-принцип е неподходящо да се обсъждат тук отрицателни според някого качества на един или друг участник във форума. Желателно е да се обсъждат споделените мнения, да се стига в обсъждането до най-добрия вариант, но не и да се обсъждат личности в обиден дух.
Дора

Мнениеот Гост » 30 Дек 2005, 11:40

citata v o6e mnenij za scribtor koito polzva lexsooov e otgovor

na ligav6tinite na scribtor vav foruma ... jvno ne za parvi pat..!!!!!

mejdu drugoto scribtor zavar6i li ili o6te si student ??????....
Гост

Мнениеот Гост » 30 Дек 2005, 12:34

Вие не сте хич уред,бе хора!!!
Гост

Мнениеот protekta » 30 Дек 2005, 13:13

Не си спомням до този момент Скрибтор да се е държал във форума по начин, който да дава основание на разни никому неизвестни "гости" да го плюят.
Впечатленията ми от него са отлични!
Зная го само като име от форума, но за мене той е един от разумните, знаещи и мислещи колеги.
Не смятам, че тук е мястото за нападки и обвинения, но ако някой счита, че има какво да каже за Скрибтор или на него, достойно е поне да го направи с името си.
protekta
Потребител

Мнениеот случаен посетител » 31 Дек 2005, 16:33

Лексов, ти си голям кретен!!!
случаен посетител

Мнениеот Полицай » 31 Дек 2005, 22:25

Как може точно Срибтор да нарочите за враг?!?!? При положение, че винаги е защитавал не някого, а своята собствена позиция?!?!?!
Нека тази тема спре до тук........
наистина, как точно този участник Ви стана трън в очите?!
Скрибтор е обективен в мненията си, независимо от различните теми, въпреки, че най-малко аз трябва да го констатирам???!
Полицай

Мнениеот Гост » 31 Дек 2005, 22:55

Колега, Скрибтор,
пожелавам Ви честита нова година! ползотворна и успешна!
Вие сте един от малкото умни и мислещи колеги във форума.
призовавам Ви да не обръщате внимание на хора , които не могат да Ви стъпят на малкиа пръст! успех!
Гост

Назад към Общи дискусии