Гост
Пуснато на: Чет Юли 28, 2005 9:01 am Заглавие: до scribtor
--------------------------------------------------------------------------------
"Колеги как може да обиждаш ,да ми отправяш лични нападки,да определяш кой бил за адвокатурата и кой не.Няма да те нападам защото вероятно си студент или начинаещ.Но това което го каза ме води на мисълта че си студент и то в начален курс,или ако си в горен,вероятно никога не си стажувал в адвокатска кантора.
Не казвам че лош юрист ще излезе от теб,но нищо повече от посредствен. "
- Дата и час: 24 Яну 2025, 00:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
!! o6e mnenij za scribtor
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Как не ви е срам , защо нападате колегата , кой е добър и кой е лош юрист ще кажат клиентите му ,а не вие .
За колегата мога да кажа ,че не винаги сме били на едно мнение ,но не е лош юрист за ваше сведение.А и безгрешни няма поне аз не познавам такива.
На някой тука обаче им се гледа сеир.
Жалко ,защото добрите винаги ги хулят , а такива посредствени като вас по тоя начин си избиват комплекси .
Избивайки си комплексите, обаче мнението на хората за юристите в частност за адвокатите въобще не е розово.
Познавам хора ,които говорят с такъв патос , така се изтъкват ,а нищо не струват , правят маса грешки и самочувствието им е до небето.
От написаното из форума от scribtor съм с впечетление ,че е добър и не ви прави чест да го нападате така .
За колегата мога да кажа ,че не винаги сме били на едно мнение ,но не е лош юрист за ваше сведение.А и безгрешни няма поне аз не познавам такива.
Жалко ,защото добрите винаги ги хулят , а такива посредствени като вас по тоя начин си избиват комплекси .
Избивайки си комплексите, обаче мнението на хората за юристите в частност за адвокатите въобще не е розово.
Познавам хора ,които говорят с такъв патос , така се изтъкват ,а нищо не струват , правят маса грешки и самочувствието им е до небето.
От написаното из форума от scribtor съм с впечетление ,че е добър и не ви прави чест да го нападате така .
- донна2
донна2 написа:Как не ви е срам , защо нападате колегата , кой е добър и кой е лош юрист ще кажат клиентите му ,а не вие .
Извинявам се, но нещо не съм разбран, аз защитавам Скриптор...,та така, чакам друга градивна критика...
- Гост
Чест Ви прави Дона, че защитихте колегата. Така се пресичат анонимните и необосновани нападки, на които не им е мястото тук.
- iata
- Потребител
Re: !! o6e mnenij za scribtor
Аз лично съм много доволна от помощта на scribtor във форума, даже много съм се радвала, когато точно той ми отговори на въпрос, защото е спечелил моето доверие с полезните си съвети. Учудвам се, че някой тук негодува срещу него.
По-принцип е неподходящо да се обсъждат тук отрицателни според някого качества на един или друг участник във форума. Желателно е да се обсъждат споделените мнения, да се стига в обсъждането до най-добрия вариант, но не и да се обсъждат личности в обиден дух.
По-принцип е неподходящо да се обсъждат тук отрицателни според някого качества на един или друг участник във форума. Желателно е да се обсъждат споделените мнения, да се стига в обсъждането до най-добрия вариант, но не и да се обсъждат личности в обиден дух.
- Дора
Не си спомням до този момент Скрибтор да се е държал във форума по начин, който да дава основание на разни никому неизвестни "гости" да го плюят.
Впечатленията ми от него са отлични!
Зная го само като име от форума, но за мене той е един от разумните, знаещи и мислещи колеги.
Не смятам, че тук е мястото за нападки и обвинения, но ако някой счита, че има какво да каже за Скрибтор или на него, достойно е поне да го направи с името си.
Впечатленията ми от него са отлични!
Зная го само като име от форума, но за мене той е един от разумните, знаещи и мислещи колеги.
Не смятам, че тук е мястото за нападки и обвинения, но ако някой счита, че има какво да каже за Скрибтор или на него, достойно е поне да го направи с името си.
- protekta
- Потребител
Как може точно Срибтор да нарочите за враг?!?!? При положение, че винаги е защитавал не някого, а своята собствена позиция?!?!?!
Нека тази тема спре до тук........
наистина, как точно този участник Ви стана трън в очите?!
Скрибтор е обективен в мненията си, независимо от различните теми, въпреки, че най-малко аз трябва да го констатирам???!
Нека тази тема спре до тук........
наистина, как точно този участник Ви стана трън в очите?!
Скрибтор е обективен в мненията си, независимо от различните теми, въпреки, че най-малко аз трябва да го констатирам???!
- Полицай
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|