начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

Проблеми с ЕПЕП

Тук всеки гражданин има възможността да изкаже своето лично мнение относно българското електронно правителство, качеството на предлаганите електронни административни услуги, както и да предложи мерки за повишаване качеството на административното обслужване по електронен път.

Проблеми с ЕПЕП

Мнениеот dimist » 10 Фев 2025, 12:35

Здравейте, колеги
При опит да вляза в ЕПЕП , ми изписва "Моля, поставете валиден сертификат". Електронния подпис е наред, влизам в ЕПЗЕУ, както и в ССЕВ. При опит за връзка от приложения панел за писма, ми изписва "Грешка" и не мога да го поставя като въпрос. Няма и телефон за техническа поддръжка. Някой знае ли какво става?
dimist
Потребител

Re: Проблеми с ЕПЕП

Мнениеот gerda » 10 Фев 2025, 13:34

днес ...до момента 12:20 ( и от сутринта ) системата ЕПЕП не работи. писах мейл до тях- не ми отговарят. ето мейл на сътрудник v.vasilev@vss.justice.bg и телефон Тел: 02/93 04 333
gerda
Нов потребител

Re: Проблеми с ЕПЕП

Мнениеот hristev » 10 Фев 2025, 14:31

Без проблем влизам от 8:30 тази стуртин, до 10:05 -през компюръра, като до 11 без затруднения влизах през телефонното приложение.

Може би е локален проблем.

Когато имам този проблем или рестартирам компютъра, или влизам през друг бролзер.
hristev
Потребител

Назад към e-Government