Искам да напусна фирмата в която работя
Договора ми е постоянен с 30 дена срок на предизвестие.
Фирмата е със седалище в София,а цеха в който работя е далеч в провинцията.
При сключването на договора изпращаха документите до София и после ги връщаха обратно за подписване.
В обекта който работя си има канцелария/офис, с управител и служители , касиер, счетоводител и прочие.
Управителя е много тегав, няма да му допадне и понрави идеята за напускане на силен работник, който му носи на гръб доста от задачите в конкретна част от производството, но не съм материално отговорно лице, просто съм оправен. Не рядко съм изисквал от управителя и отговорника по дейността да ми подобрят материалната база с която работя, тъй като старата е амортизирана и от това страдам от преумора и вече усещане за невъзможност да си изпълнявам задачите на 100% , поради факта, че дори 2 дена почивка не ми стигат да възстановя сили, след многото усилия които полагам в конкретната работна среда.
Това което аз реално желая е , да си пусна предизвестие , и още от следващия ден да не съм на работа, като съм готов да прежаля една работна заплата , с която да обезщетя работодателя , по отношение на неспазено предизвестие.
Как трябва да постъпя :
1/ да пращам препоръчано писмо до офиса в София
2/ да оставя предизвестието в конкретния офис , който ми е по месторабота
3/ да пратя копия и на двете места.
Управителя определено ще опита да ми създаде дискомфортна ситуация , тъй като той очаква много от мен ,и вероятно си мисли че съм безбожно доволен от него.
Как да процедирам , за да ми оформят документите веднага , и просто да си изляза и повече да не се върна в тая фирма
Послепис : имам план за работа , за след месец и половина - два. това прави без значение начина по-който ще напусна. Опция ли е, просто да не се явя на работа и да чакам да ме освободят дисциплинарно
- Дата и час: 29 Апр 2025, 23:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Напускане
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|