- Дата и час: 30 Яну 2025, 04:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
предложение за лекс-среща
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
73 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: предложение за лекс-среща
След като се запознах с фотоматериалите от предишната среща ( на която за мое съжаление не успях да дойда :-( заявявам категорично, че само стихийни бедствия или непреодолими сили биха ме възпрели да се дотътря в "Примавера" - ако и да не я знам къде се намира!
Тъй като в никакъв случай не би ми се искало да се повтори изтезанието от "МОТО" - от чисто кулинарна гледна точка, изцяло разчитам на високата банкетна култура на уважаваните от мен ( и разбира се проверени в боя ) участници - 666666, мъничката карфиЧка, Лара - ( Б-о-о-о-же какви танци!!! ) и разбира се представителите на мъжкото съсловие.
До 21-ви!
Тъй като в никакъв случай не би ми се искало да се повтори изтезанието от "МОТО" - от чисто кулинарна гледна точка, изцяло разчитам на високата банкетна култура на уважаваните от мен ( и разбира се проверени в боя ) участници - 666666, мъничката карфиЧка, Лара - ( Б-о-о-о-же какви танци!!! ) и разбира се представителите на мъжкото съсловие.
До 21-ви!
- remo
А, Ицо такива да ги няами - подбуди всички към купон, а след ту се измъкваш по терлички. Коя е таз наша градска, коят не знаела ТЗ? И - красива ли е? И що не я доведеш и нея на купона?
- bgjurist
- Потребител
Re: АПК
da,pritejawam 4ewrnowata ot proekta, kakto i materialite ot konferenciqta za adm. prawosudie w sofiq.samo 4e na hartiq. kakwo wi interesuwa?
- ivailom
Ми така, бгюрист - в момента правя самоволен отказ :) Въпросната е съдийка и...абе кво да ти разправям...не е истина..."търговците нямат деца" - част от нейно определение, четено в о.с.з. днес...за ква правосубектност на ЕТ да и разправям, като тя в съдебно решение пише, че прехвърлянето на търговско предприятие НЕ влече след себе си прехвърляне на права, задължения и фактически отношения...не ми се разправя, че ме яд като куче...
- Mb}|{bT
Къде си се запознал с тези фотоматериали? Тук във фотогалерията ги няма:-( Ако става дума за последната среща, която се състоя в "Примавера" , то и аз бях там. Ако има някъде публикувани снимки се надявам да ме просветлите, та да мога да ги разгледам:-)
- Deyan_M
Mili Lex-hora:)
Tai kato Majat shte shte trudi usarno po vreme na Lex-sreshtata, poemam angajimenta da rezerviram mesta.
Znachi:
1. Miasto- Primavera - na Popa, sreshtu spirkata na avtobusite
2. Data- 21.02.04-sabota
3. Kajete chas????
4. I sabiram broi na uchastnicite???
Ochakvam vlkuchvaneto vi:)))
Tai kato Majat shte shte trudi usarno po vreme na Lex-sreshtata, poemam angajimenta da rezerviram mesta.
Znachi:
1. Miasto- Primavera - na Popa, sreshtu spirkata na avtobusite
2. Data- 21.02.04-sabota
3. Kajete chas????
4. I sabiram broi na uchastnicite???
Ochakvam vlkuchvaneto vi:)))
- viliana.pavlova
- Младши потребител
Ами, колежке, по обичая часът е 19.00; но това не пречи да се споразумеем и по-рано.
- bgjurist
- Потребител
Ok, znachi i chasat e utochnen, 19.00 e dobre, inache e tvarde rano ,spored men:)
Sega zapochvame s broeneto:)
Sega zapochvame s broeneto:)
- viliana.pavlova
- Младши потребител
За бгюрист - снимките от срещата, дарлинг, са събрани в един линк. Ще трябва топло да се примолиш на галъп, за да ти го прати. То и аз мога, ама правата за разпространение той си ги държи и знам ли после за какви суми за обезщетение ще стане дума. Аз съм много богата де, ама на идеи :-)
Пък, Ице, Мъжо, мернах някъде тук из нишките, че въпросният линк със снимки ще бъде изпратен на Весето. Мен ме съмнява дълбоко, че ще го отвори от чужбина, тъй че опаковайте един файл с ципче, запечатайте го с целувка и го пускайте да пътува :-)
За срещата на 21-ви - аз вече се вписах в листата, ма нека пак да се обознача :-)
Пък, Ице, Мъжо, мернах някъде тук из нишките, че въпросният линк със снимки ще бъде изпратен на Весето. Мен ме съмнява дълбоко, че ще го отвори от чужбина, тъй че опаковайте един файл с ципче, запечатайте го с целувка и го пускайте да пътува :-)
За срещата на 21-ви - аз вече се вписах в листата, ма нека пак да се обознача :-)
- karfi4ka
- Младши потребител
:)))))))))))))))
Няма начин този път да пропусна :))))))))))))
Няма начин този път да пропусна :))))))))))))
-
Anastassia.Terzieva - Потребител
Kalina, prava si, saita na koito sa snimkite e edin ot malkoto bylgarski saitove, koito ne mi se otvarqt tuk... no blagodarq na Mb}|{bT ni, che mi go izprati...:-)
no vi obicham i trimata - ei taka, zadochno i s mogo usmivki:-)
no vi obicham i trimata - ei taka, zadochno i s mogo usmivki:-)
- Vese*
И аз идвам! По екип!:)))) Мирон и viliana.pavlova знаят! Хи хик!
Мен ме бройте за един! Жена ми не я водя с мен щото и тя не ме води!:)))
[%sig%]
Мен ме бройте за един! Жена ми не я водя с мен щото и тя не ме води!:)))
[%sig%]
- mishoni
- Младши потребител
Хехе, мислите ли, че ако пусна една жалба за бавност ще пратят на окръжния цялото дело... щото в такъв случай на 21 ви съм тук :)))
И един практически въпрос - има ли такса за жалбата за бавност?
И един практически въпрос - има ли такса за жалбата за бавност?
- Mb}|{bT
pi6ete me i men kolegi,:)))
- law
- Младши потребител
Няма проблем за 21-ви, но защо решихте срещата да е именно в събота. Нали все в делнични дни ги правим.
- Deyan_M
Добре де, кой е този сайт. Защо не го публикувате тук, та и ние да ги разгледаме:-(((((((((((((((
- Deyan_M
Taka....kam 17 prebroix dosega:)
Naddavaneto prodaljava....!:)
A kolkoto do Mishoni....niama kak.......nagradata e s tejest: P
Naddavaneto prodaljava....!:)
A kolkoto do Mishoni....niama kak.......nagradata e s tejest: P
- viliana.pavlova
- Младши потребител
Ами, аз тугаз дъ съ бруя зъ ДВЕ места, щоту пия за двама...
- bgjurist
- Потребител
Я ощи ТРИ МЕСТА. (т.е., 2+3=5). А относно karfi4ka, то нека ми прати снимките - обещавам да я защитаам безплатну!!! Честна дума! И обещавам и друго - заедно да изтърпяваме наказанието си за купона...
- bgjurist
- Потребител
Колеги,стига вече 21-ви;21-ви......
кажете нещо по-смислено-дайте час за срещата
кажете нещо по-смислено-дайте час за срещата
- kolega
73 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|