начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

Относно форума на Лекс БГ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Относно форума на Лекс БГ

Мнениеот donna » 03 Дек 2008, 09:01

Бихте ли ми отговорили кого съм квалифицирала ? И защо никой не ми отговори ,защо е преместена темата.Действие което няма разумно обяснение!
donna
Старши потребител

Мнениеот ivan88 » 03 Дек 2008, 09:14

Темата не само е преместена, но ми се видя и доста разфасована... :wink:
А вероятно е преместена,защото се видя много интересна и на една височайша особа ... :D :D :D :D :D Типично по български :idea:
ivan88
Нов потребител

Мнениеот donna » 03 Дек 2008, 10:27

ivan88 в лекса мисля ,че не се делим на височайши и невисочайши особи,тук сме просто юристи с определени никове ,заключението ти е неправилно!
За мен тоя форум за юристи с тая парола си е чиста дискриминация ,ми то стана по зле от египетските жреци ,какво толкова тайно има в тая тема.
Темата ми е интересна ,тъй като наскоро имах нещо подобно само дето приключи със спогодба ,не сме искали и делба ,а само отмяна на завещанията /едното направено от бащата на доверителката си беше частично нищожно предвид нормата на чл.103 СК отменен/по памет/бе завещал по-вече от колкото има , а другото нарушаваше запазената част /от майката на доверителката/, но след като се спогодиха ще правят доброволна делба това е.
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Дек 2008, 10:53

Лично аз много отдавна изразих мнение ,че това с паролите си е чиста щуротия и приумица , та не мога да разбера какво толкова тайно се случва в тоя форум за юристи . Парола няма да ползвам посмъртно и си мисля ,че всички сме хора .
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Дек 2008, 10:56

И още нещо има теми в тоя форум в които съм писала от време преди прословутата парола ,аз не съм писала нищо "тайно" та държа това което съм писала да излезе на бял свят и тая парола да иде в коша за отпадъци!
donna
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 03 Дек 2008, 13:11

:roll: Да, колко неуслужлива може понякога да бъде паметта човешка, добре че всичко е съхранено...
Идеята за специализиран раздел тук, трябва да го признаем на Lex, не бе тяхна , а на колеги! И повечето писали тук, в тази тема, следят форума и надявам се го помнят, както помнят и мотивите за това предложение.
Друг е въпросът, колко възразиха и тогава..., колко прегърнаха идеята и по какви подбуди, и доколко решението за това/ че и за друго/ е било зависимо от членовете на форума.

Та, има голяма доза истина в народната мъдрост- внимавай, какво си пожелаваш.
Гост.
Старши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии