Уважаеми приятели,
Екипът на LEX.BG-Българският правен портал (http://www.lex.bg) благодари за активността и проявения интерес към новостартиралия ни порект ЛЕКС „Въпроси” и изказва лични благодарности към всеки един от вас, попълнил нашата анкета. На страниците на нашия сайт вече са публикувани имената и на онези от Вас, които заслужено спечелиха своите награди.
С оглед на още по-задълбоченото и своевременно изясняване на проблематиката, както и проявения интерес относно настоящото мероприятие, имаме удоволствието да Ви поканим да участвате отново в нашата онлайн дискусия, която ще се състои на 17.08.2007 от 16 часа.
Позовавайки се на резултатите от проведеното изследване, секцията „Справочник” и „Новини” са едни от най-използваните услуги сред посетителит на сайта. Затова решихме да фокусираме вашето внимание върху гореспоменатите услуги и посветим темата на настоящата дискусия върху справочната информация и новините на страниците на Лекс.БГ.
За онези от Вас, които са пропуснали миналия път и не са запознати с условията за участие - необходимо е да посетят секцията „Форум” на нашия сайт, където могат да споделят своето мнение, както регистрирани, така и не регистрирани потребители. За останалите дейни участници в предходната онлайн дискусия - очакваме да се срещнем отново утре!
Предварително Ви благодарим за съдействието!
- Дата и час: 24 Яну 2025, 06:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОНЛАЙН ДИСКУСИЯ - 17.08.2007г. от 16ч.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Лекс Справочник
Здравейте,
Бих искал да попитам нещо конкретно за справочника в Лекс, която е една от услугите, която най-често използвам. Възможно ли е за улеснение на всички да се направи една обща търсачка, само за справочника, а не за целия сайт?
Бих искал да попитам нещо конкретно за справочника в Лекс, която е една от услугите, която най-често използвам. Възможно ли е за улеснение на всички да се направи една обща търсачка, само за справочника, а не за целия сайт?
- asparagus
- Нов потребител
Здравейте!
Благодаря за проявения интерес - относно вашето питане, технически това е възможно, но нали и за момента на сайта може да се търси във всяка една от секциите на справочника, с което на практика изпълнява същото действие като това, което желаете да се добави като допълнителна опция.
Благодаря за проявения интерес - относно вашето питане, технически това е възможно, но нали и за момента на сайта може да се търси във всяка една от секциите на справочника, с което на практика изпълнява същото действие като това, което желаете да се добави като допълнителна опция.
- moderator
- Младши потребител
частни съдебни изпълнители - имат ли те почва в лекса?
Ще видим ли в скоро време списъка с частните съдебни изпълнители - знам че камарата си има страница, но ако сте правен портал е добре да помествате изчерпателно или поне с линкове информация/връзки към нови представители на юристите.
- ronda
Правим актуализация на информацията в справочника и там ще могат да бъдат включени не само списъка с частните съдебни изпълнители, а и още нови секции, несъществуващи до момента в Лекс.
- moderator
- Младши потребител
Извинявям се, но и аз искам да попитам нещо, което е на съвсем друга тема!
Работя в наложила се на пазара търговска фирма, която разбира се и с добри финансови възможности. Преди няколко дни се случи инцидент с наш клиент в централния ни офис . Инцидентът се състои в това, че дадената госпожа при влизане в сградата ни се подхлъзна на недобре почистен участък от наша хигиенистка и падна. Последствието за нашия клиент е счупен крак, поради което бяхме заплашени със съд.
Въпросът ми е: носим ли ние отговорност за описаната от мен ситуация , какъв е шансът фирмата ни да беде осъдена и каква санкция бихме понесли в такъв случай? Ако може да ми приведете и някакви примери!
Икономист съм, не съм компетентна в тази област и затова разчитам на вашата помощ! Благодаря предварително!
Работя в наложила се на пазара търговска фирма, която разбира се и с добри финансови възможности. Преди няколко дни се случи инцидент с наш клиент в централния ни офис . Инцидентът се състои в това, че дадената госпожа при влизане в сградата ни се подхлъзна на недобре почистен участък от наша хигиенистка и падна. Последствието за нашия клиент е счупен крак, поради което бяхме заплашени със съд.
Въпросът ми е: носим ли ние отговорност за описаната от мен ситуация , какъв е шансът фирмата ни да беде осъдена и каква санкция бихме понесли в такъв случай? Ако може да ми приведете и някакви примери!
Икономист съм, не съм компетентна в тази област и затова разчитам на вашата помощ! Благодаря предварително!
- nono9
- Нов потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|