- Дата и час: 24 Яну 2025, 06:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
imam nujda ot savet ili pomosht
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
imam nujda ot savet ili pomosht
Zdraveite, kazvam se Aleksandar i ot 27 godini jiveq v Balgariq, no ne sam balgarski grajdanin vse oshte.Zavarshil sam pravo, no ne moga da si namerq rabota po specialnostta.Nadqvam se tuk da polu4a pomosht ili nqkakvi predlojeniq.Ako ima uristi ili advokati ot Ruse, neka mi pishat ili da mi se obadqt,imam svobodno vreme i jelanie da se izqvqvam kato tehen pomoshtnik.Mnogo se nadqvam tuk da namerq nqkoi koito sas savet ili po drug na4in da mi pomogne da si izvadq po nai-barziq vazmojen na4in balgarsko grajdanstvo,za da moga da po4na rabota po specialnostta si, zashtoto v momenta zakona za advokaturata me ograni4ava.
- sabonis
- Нов потребител
на кое от условията за гражданство не отговаряш???
не че не отговарям, просто постоянно ми връщат документите,сега ми искат препис от Русия на акта ми за раждане, както и свидетелство за съдимост пак от там.За това се чака 6 месеца .
не че не отговарям, просто постоянно ми връщат документите,сега ми искат препис от Русия на акта ми за раждане, както и свидетелство за съдимост пак от там.За това се чака 6 месеца .
Последна промяна Гост на 20 Авг 2007, 13:01, променена общо 1 път
- Гост
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|