начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

ИМАТЕ ЛИ ИНФОРМ. ЗА РАБОТА В ОЛИМП ЮВ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИМАТЕ ЛИ ИНФОРМ. ЗА РАБОТА В ОЛИМП ЮВ?

Мнениеот marter » 30 Ное 2007, 16:28

Колеги, някой има ли информация, относно условията за работа в "Олимп ЮВ" (недвижими имоти)? Прави ми впечатление, че обявяват прилични заплати, а в същото време често обявяват свободни места за юристи...
И АЗ СЪМ ЧОВЕК! (Т. ДЕСКОВА)
marter
Потребител

Мнениеот novata » 30 Ное 2007, 16:45

Не стават!
Стой на два пръста от тях.
novata
Младши потребител

Мнениеот sylvie » 30 Ное 2007, 17:27

не е много коректно да обявяваме някого за лош работодател, но от мои близки, работили за тях, съм с впечатление, че условията са доста далеч от това, което четем в обявите им :!:
sylvie
Младши потребител

Мнениеот kalahan » 30 Ное 2007, 20:19

Много лоши неща съм чувал за тях. Много работа, не плащат заплати, лошо отношение...Бягай като дявол от тамян.
kalahan
Потребител

Мнениеот ligonia » 02 Дек 2007, 10:29

аз също имам впечатления за работата на юристите им. Преди година моя клиентка направи сделка чрез тях. Юристката им се изгърбваше от работа за никакви пари и никакво уважение, не й се подаваше коректна информация, бореше се на преговори (вместо брокерите им). На финала един от мениджърите им оплеска нещата и го отнесе юристката. Съжалих я....
Смятам, че няма нищо лошо да си помагаме с информация, за да се предпазваме от некоректност
ligonia
Младши потребител

Мнениеот aia » 02 Дек 2007, 15:30

novata написа:Не стават!
Стой на два пръста от тях.

За тази агенция два пръста са МНОГО МАЛКО!!!
aia
Младши потребител

Мнениеот samozvanec » 03 Дек 2007, 00:17

Тази фирма е отдавна на пазара, но още от първите години на съществуването си непрофесионализма им си каза думата. Не изплащат редовно трудовите възнаграждения, имат лош микроклимат в колектива, осигуряват на минималното възможно. А освен това при тях юристите по презумпция са и брокери-въпреки, че го няма в трудовата характеристика ;) .
samozvanec
Младши потребител

1

Мнениеот marter » 03 Дек 2007, 09:45

Благодаря Ви колеги! Подкрепихте съмненията ми 8) ! От психол. гледна точка - една фирма, която има читава обява :shock: за набиране на кадри (на пръв поглед), но често я публикува, значи не е коректна :twisted: към служителите си! Идеята да си помагаме за информация - добри и некоректни работодатели е наистина добра :!: . УСПЕШНА СЕДМИЦА!!!
И АЗ СЪМ ЧОВЕК! (Т. ДЕСКОВА)
marter
Потребител

Назад към Общи дискусии