- Дата и час: 04 Фев 2025, 01:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Трий с мен (Forum Idol)!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
кратка емиси на модератора :)
За да отстраним всички съмнения на форумците за опорочаване на избора на модератори ще споменем, че lyuba.dimitrova e член на екипа на лекс. И след като модератор вече е понятие, което отразява функции на повече от 1 човек, решихме да не звучи така анонимно
- moderator
- Младши потребител
Re: кратка емиси на модератора :)
Уф да се развихря ли както едно време
- donna
- Старши потребител
REVOLUTION написа:Честито на избраните и от мен!
Иначе след като революцията победи във Взаимопомощ и Форум за юристи , обявявам , че започвам да градя там форумния социализъм и комунизъм.
Комунизмътттттттт не го ли отрекохъъъъъъ или нещо бъркам ...
- donna
- Старши потребител
- prnedev
- Активен потребител
donna написа:REVOLUTION написа:Честито на избраните и от мен!
Иначе след като революцията победи във Взаимопомощ и Форум за юристи , обявявам , че започвам да градя там форумния социализъм и комунизъм.
Комунизмътттттттт не го ли отрекохъъъъъъ или нещо бъркам ...
Сега обаче империята..ъъъъъ…комунизма отвръща на удара!
- REVOLUTION
- Активен потребител
donna написа:Айде ако обичаш да си затваряш устата , ще му пиша аз на каранеф на лична да отключи темата ,че искам да пиша...........боже що за наглост !
Някой май се е самозабравил. Или си забравил какво е аз да започна да пиша и ,че не търпя чужди стериотипи на поведение .
Моля!!!!Айде да не ми определяш какво да правя с устата ми и да спазваш колегиалния тон.У вас на домашните си може да забраняваш колко си искаш , не и на мен. Ако нямаш чувство за хумор си е твой проблем , но няма да цитираш мои мнения при споровете си с други съфорумци.Само ако имаш някакви оплаквания от моето модериране в взаимопомощ и форум за юристи.
- REVOLUTION
- Активен потребител
REVOLUTION написа:donna написа:Айде ако обичаш да си затваряш устата , ще му пиша аз на каранеф на лична да отключи темата ,че искам да пиша...........боже що за наглост !
Някой май се е самозабравил. Или си забравил какво е аз да започна да пиша и ,че не търпя чужди стериотипи на поведение .
Моля!!!!Айде да не ми определяш какво да правя с устата ми и да спазваш колегиалния тон.У вас на домашните си може да забраняваш колко си искаш , не и на мен. Ако нямаш чувство за хумор си е твой проблем , но няма да цитираш мои мнения при споровете си с други съфорумци.Само ако имаш някакви оплаквания от моето модериране в взаимопомощ и форум за юристи.
При цялата каша ,която се забърка тука нямам чувство за хумор ...
За модерирането бях против и то стана така както въшката която като се напие с кръв нали знаете къде излиза -на челото!
- donna
- Старши потребител
Нищожни са правните сделки , не хората , така че аз не мога да съм нищожен.Каша във форума като цяло няма.Пак повтарям отправяй недоволството си индивидуално , ако е към мен , посочи от какво не си доволна от моето модериране?Ако няма, не цитирай моите шеги , за да правиш внушения , за идеята за модериране на форума от участници в него.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Наистина вече съм удовлетворен! Най-сетне ще се сложи край на Донините хули и непремерени изрази. Моля новите модератори освен да съблюдават за хули, откровени обиди, нецензурни думи и за правописа, за езиковата грамотност. Все пак 90% от пишещите сме юристи и се предполага, че сме завършили трети клас
- mitko6
- Потребител
Здравейте колеги,
към Модератора имам две процедурни питания и учтиво моля за отговор8)
1. На новоназначените модератори- участници във форума, делегираните правомощия мандатни ли са? Ако да- какъв е срока?
2. Как да тълкувам следният факт - наличие на двама новоназначени Мода в един подфорум?
Благодаря.
И моето питане е съвсем сериозно! Чакам отговор.
Поради обективна невъзможност да влизам в лекс повече от 5 дни.... реших да прочета отново всички постове по темата/ и отговори на Мода/, за да установя аз ли съм в грешка или просто изначално идеята за споделената власт не е била добре обяснена. Допусках аз да не съм я схванала правилно...
Установих, че:
1. Новите модератори виждат и ip адреса на участниците - извинете късата ми памет, но кога точно Ви дадох съгласие за това?:twisted:
Прочетох отново Общите Ви условия - препоръчвам и Вие да го сторите!
2. Относно правомощията -
- липсва упоменат срок на мандата - ?!?!
- права на новоназначените - цитирам Ваш пост-...Модераторът ще има право да трие отделни думи, мнения или цяла тема.
НО не сте предвидили заключване на теми, въпреки че за такива има данни.
3. Относно наличието на двама новоназначени Мода в един подфорум - предложението Ви е следното- цитирам- ...ще изберете по един участник от форума за всяка категория...
Повече от 24ч. аз все още не съм получила отговор на първоначалните си въпроси, но сега просто настоявам да ми отговорите на поставените в т.1 на този пост въпрос!
Искаш ли да поемеш Семейния форум ?
- sarbijanac
- Активен потребител
poli_g написа:Колега sarbijanac, не сте ме разбрали правилно / вероятно .. грешката е у мен/- благодаря, но ще Ви откажа.
Е що ?Най- сладкия форум.Всичките семейно-битови истории на едно място....
- sarbijanac
- Активен потребител
Хайде деееее
Не разваляйте боя с кавги.
Всички модератори са официално поканени ДА ПОЧЕРПЯТ.
Хич не си мислете, че ще се оттървете.
/DEKAH се замисля за общонародна среща на лекс с главни черпещи лица новите модератори/
Не разваляйте боя с кавги.
Всички модератори са официално поканени ДА ПОЧЕРПЯТ.
Хич не си мислете, че ще се оттървете.
/DEKAH се замисля за общонародна среща на лекс с главни черпещи лица новите модератори/
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
mi_lena написа:Остават Ви още 5 дни. Да сте жива и здрава. Просто от любопитство питам, как бихте се почувствали, ако по Ваш адрес има подобни постинги, а няма модератор? http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=268 ... 4c88778e32
Това трябваше да го изтрият модераторите на лекс ,питам се защо не са...пак покачиха посещаемостта ...ех реклами ...хванахте ли го тоя по ай пи от къде пиише
- donna
- Старши потребител
Аз съм Akademika. Ето дори станахме приятели с някой от вас.
Тогава бях провокиран ......и казах непремерени неща, за което , разбира се, се срамувам. Но понеже между вас има един гад, който ме изнудва по най-просташки начин ....признавам си и СБОГОМ.
Тогава бях провокиран ......и казах непремерени неща, за което , разбира се, се срамувам. Но понеже между вас има един гад, който ме изнудва по най-просташки начин ....признавам си и СБОГОМ.
- Karakochev
- Потребител
kalahan2008 написа:8) Часът на истината...
п.п. А за мен всичко това съвсем логично води до извода, че другите модератори са узнали още на 1 април... това обяснява сдържаното им поведение по време на темата за "Долу Каракочев"...Това може би обяснява и защо Митко6 така настървено настояваше да бъде свален Каракочев/Академика от модераторския трон (подозирам, че е "изтекла" информация от някой от модераторите)...Аз съм психолог (това ми е второто висше-за тези, които не знаят) и колкото и някои да ми отричат психологическия усет (като командирът напр.), надушвам кога поведението на някой е ирационално (както в случая беше на Митко6).п.п. ха, модерирайте ме, де.
п.п.п. Възможно е дори Каракочев и Митко6 да се познават лично-нали работят в един и същи съд...Но това са си мои теории...аз съм малко далеч от кухнята на съдилищата.
А то кога е било рационално?
ОХ ........аз още чакам да ми приложат оня член по ЗСВ ........мечтиииииииииии
- donna
- Старши потребител
Karakochev написа:Аз съм Akademika. Ето дори станахме приятели с някой от вас.
Този гад, естествено е Гадю Балуев. Вчера вечерта Каракочев се беше развихрил да вади една след друга теми в разд. "Общи дискусии", съдържащи само началното питане на автора им, напр. "Като влезнем в ЕС ще забранят ли продажбата на казанлъшки понички с количка на улицата ?". Тема от 2005 г., без нито един отговор. На логичното питане от друг участник защо се вади тази тема, следва нахвърляне от страна на Каракочев, след което включване на Лютия и т.н. Предупредих Каракочев да не спами из форума. Реших, че си отмъщава за "политическото убежище", което предоставих тук на оплакванията против него и го... заплаших с разкриване на позорния (поне според мен категорично е така) негов ник "Академика". После се засрамих и изтрих мнението си (с изнудването на Каракочев, накрая цялата ), накрая цялата безсмислена тема за казанлъшките понички.
Това е. Катарзис = аз съм тази гад.
-
gudio - Активен потребител
Не е истина какви коспирации се вихрят тук
И това от хора със сериозни професии...
Смешно ми е, но и тъжно. По-добре вземете я изтрийте тази тема, вместо да се излагате повече.
И това от хора със сериозни професии...
Смешно ми е, но и тъжно. По-добре вземете я изтрийте тази тема, вместо да се излагате повече.
- Biby
- Потребител
Уважаеми Гудю.
Беше изключително просташка и гаднярска изява от твоя страна, заради която напускам форума. С подобни екземпляри не желая да контактувам по никакъв начин .
Целта на "спаменето" беше просто МАЙТАП, защото нещата според мен бяха забавни вкл. и един виц .
Що се отнася до "позорния" ми ник - съжалявам ,че тогава избухнах и се извинявам на всички, които съм обидил . Но мисля , че бях и провокиран....Който иска да прочете внимателно как става скандала . То се вижда как всички ми се нахвърлиха. Аз бях нов, а вие се знаете от години.....Имах и личен проблем....както и да е ....
С това че успях да завържа добри отношения с някой от участниците в скандала мисля показах какъв човек съм всъщност.
Пак сбогом и успехи.
Беше изключително просташка и гаднярска изява от твоя страна, заради която напускам форума. С подобни екземпляри не желая да контактувам по никакъв начин .
Целта на "спаменето" беше просто МАЙТАП, защото нещата според мен бяха забавни вкл. и един виц .
Що се отнася до "позорния" ми ник - съжалявам ,че тогава избухнах и се извинявам на всички, които съм обидил . Но мисля , че бях и провокиран....Който иска да прочете внимателно как става скандала . То се вижда как всички ми се нахвърлиха. Аз бях нов, а вие се знаете от години.....Имах и личен проблем....както и да е ....
С това че успях да завържа добри отношения с някой от участниците в скандала мисля показах какъв човек съм всъщност.
Пак сбогом и успехи.
- Karakochev
- Потребител
Няма безгрешни , след като се извини Аkademika си мисля , че трябва и засегнатите да му простят и готово , никой да не напуска форума .Айде, колеги , то си стана цял филм , дайте сега да направим един щастлив край!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Че Академик Каракочев няма да напусне форума е ясно - ще се завърне с друг ник, по-предпазливо, вероятно през "прокси". Самото му "покаяние" е хладно пресметната мярка за избягване на зависимост от потенциални "изнудвачи" като Гъдю. Сигурен съм, че не изпитва и грам съжаление за нищо. За мен той си остава срам за съдебната система и показателна индиция за болестното й състояние.
-
gudio - Активен потребител
|
|