начало

Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити Нова мода – съдии искат особени представители да плащат държавни такси и депозити

registrirane na firma

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

registrirane na firma

Мнениеот vanistia » 29 Юни 2008, 04:28

zdraveite
otkrivam si firma i podadah dokumentite v agenciata po vpisane. tam te mi kazaha 4e dokumentite 6te se pregledat i 6te registrirat ako vsi4ko e nared ina4e 6te gi othvarlqt. dnes oba4e vlqzah v tehnia sait i vidqh 4e ima malka gre6ka v popavaneto na zaqvlenieto mi. po obrazec na4ina na predstavqneto na firmata ot sobstvenicite sa dadeni tri varianta dva ot koito sa s otmetka i tretia e prazno pole da si go napi6e6 sam - toest:
na4in na predstavqne:
1.pootdelno []
2.zaedno[]
3.po drug na4in [ ]
nie sme slojili otmetka i na 1. i na 2. a obrazeca za zaedno i pootdelno e trqbvalo da otmetnem 3. i tam da go napi6em.
moje li zaradi tova da ne odobrqt dokumentite.
blagodarq vi
vanistia
Нов потребител

Мнениеот karelia79 » 05 Юли 2008, 20:55

Мисля че за подобно нещо няма да откажат.Още повече, че фирмите, които аз съм регистрирала винаги са били с начин на представляване заедно и поотделно и аз винаги съм слагала отметка на поотделно (защото това е важното) Ако бяха само заедно - тогава отметка на "заедно"
karelia79
Потребител

Назад към Общи дискусии