- Дата и час: 03 Фев 2025, 17:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Мнения за ВТУ "Право" от студенти и завършили там!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
advokat__nikolov написа:ЕКЛЕСИЯ се казва
Ти мен не ме учи.В Рим е било това дето викаш.От лекции го знам.
УЖЯС, УЖАС!
А бил учил история! Еклесията си точно в Атина! И се е гласувало чрез преброяване на гласовете. Гласуването чрез вдигане на шум се е използвало в Спарта.
Ако си научил правото както историята, просто нямам думи.
Само потвърждаваш, че няма никакво значение къаде и какво учиш, А е от значение как го учиш.
Познавам преподавателите и в двете специалности - история и право, във ВТУ. И мога с ръка на сърцето да кажа, че са на доста добро ниво. А за студентите какво да кажем - темерути има навсякъде.
kdamyanov, залягай над учението и не се притеснявай от нивото във ВТУ.
- ivankavrakov
- Потребител
Николов, ти още ли си в този форум?! Ти предполагам, че си от тези хора, чиято мисия в живота им е да дразнят останалите. При положение, че не си завършил или не учиш Право във ВТУ, мнението ти в тази тема е напълно ненужно. Аз съм завършил там и гарантирам, че специалността е на ниво СУ, за разлика от там където учиш ти в момента и където на повечето изпити се минава я с тест ,я с курсова работа, я по някакъв друг- изключително лесен начин! Айде да не започваме една друга тема...
- Hristov838
- Младши потребител
ivankavrakov написа:advokat__nikolov написа:ЕКЛЕСИЯ се казва
Ти мен не ме учи.В Рим е било това дето викаш.От лекции го знам.
УЖЯС, УЖАС!
А бил учил история! Еклесията си точно в Атина! И се е гласувало чрез преброяване на гласовете. Гласуването чрез вдигане на шум се е използвало в Спарта.
Ако си научил правото както историята, просто нямам думи.
Само потвърждаваш, че няма никакво значение къаде и какво учиш, А е от значение как го учиш.
Познавам преподавателите и в двете специалности - история и право, във ВТУ. И мога с ръка на сърцето да кажа, че са на доста добро ниво. А за студентите какво да кажем - темерути има навсякъде.
kdamyanov, залягай над учението и не се притеснявай от нивото във ВТУ.
Ами в Атина де.Къде видя че съм казал нещо друго.Я чети малко кво съм написал
- advokat__nikolov
Наистина, Христов838, не започвай темата, че ще стане доста напечено. Силно се надявам, че не си правиш изводите за нивото на даден университет от писанията на недостижимия адвокат Николов. Кретени си има навсякъде - както в ЮЗУ, така и в СУ. Няма значение от кой университет идваш, важно е какво си научил там и дали изобщо си имал желание да научиш.
А на kdamyanov ще кажа - давай смело напред, няма лош университет, има лоши студенти, а и ВТУ все още се държи, така че...it is all up to u!
А на kdamyanov ще кажа - давай смело напред, няма лош университет, има лоши студенти, а и ВТУ все още се държи, така че...it is all up to u!
- Ralinko
- Младши потребител
Ralinko написа:Наистина, Христов838, не започвай темата, че ще стане доста напечено. Силно се надявам, че не си правиш изводите за нивото на даден университет от писанията на недостижимия адвокат Николов. Кретени си има навсякъде - както в ЮЗУ, така и в СУ. Няма значение от кой университет идваш, важно е какво си научил там и дали изобщо си имал желание да научиш.
Най-сетне една умна приказка от Ваша страна.
- advokat__nikolov
Hristov838 написа:Николов, ти още ли си в този форум?! Ти предполагам, че си от тези хора, чиято мисия в живота им е да дразнят останалите. При положение, че не си завършил или не учиш Право във ВТУ, мнението ти в тази тема е напълно ненужно. Аз съм завършил там и гарантирам, че специалността е на ниво СУ, за разлика от там където учиш ти в момента и където на повечето изпити се минава я с тест ,я с курсова работа, я по някакъв друг- изключително лесен начин! Айде да не започваме една друга тема...
Мога да се изказвам, ако искам, и за мечките в Сибир.
- advokat__nikolov
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|