начало

Нойзи сам се отказа от колата си Нойзи сам се отказа от колата си

Съвети, относно поведението пред Лорд Върховен съдия

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот tino76 » 25 Авг 2008, 14:23

адвокатче не те знам каква болест те тресе (най-вероятно селяндурикус провинциаликус комлексарис), но да знаеш като ме видиш някой ден в съда сам ще си сваляш гащичките и ще се обръщаш с гръб към мен и с лека чупка в кръста (препоръчително здраво да се държиш за някой парапет), гледайки земята да знаеш :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
tino76
Потребител

Мнениеот ocean » 25 Авг 2008, 15:51

Николов, отдавна сте посмешището на форума.
Това нищо ли не Ви говори?
Един лъч надежда да се поосъзнаете малко-поне един, няма ли?

Не мога да проумея нахалството и неадекватността на второкурсник, който никога не е заставал очи в очи с върховен съдия, да дава подобни съвети на практикуващи юристи!
И ми е жал за Вас, и ми е смешно, и ми е тъжно, и...... на моменти чак мен ме хваща срам като Ви чета!
Петък е време за приятелите. Джони, Джак, Джим и всички останали.
Аватар
ocean
Потребител

Re: Съвети, относно поведението пред Лорд Върховен съдия

Мнениеот Alistra » 26 Авг 2008, 14:09

advokat__nikolov написа:На шесто място,

преди и след приключване на делото винаги се покланяйте пред Върховния съдия.По този начин демонстрирате Удобрението и задължителността на решението Му.

На седмо място,

никога не ангажирайте Съда с дела с незначителен характер.Задоволете се с решението на по-долната инстанция.

Следва продължение ![/b]

Бих написала "без коментар", защото подобна правописна грешка наистина не се нуждае от такъв. Обаче не мога да се въздържа да не отбележа, че като вземем под внимание, че авторът е завършил гимназия и е втори курс в университет, и ако предположим, че е прочел дори една трета от твърдяната от него литература, то нейното наличие (на грешката) не говори за нищо друго освен за нисък интелект, съчетан с нереална оценка на собствените възможности и постижения. Казано по-просто: слез на земята и спри да съчиняваш "възвишени" словоблудства, защото първо е необходимо да се научиш да мислиш. Препоръчвам да започнеш като прочетеш няколко учебника по български език за задължителна подготовка за 5 клас.
По тази причина за разлика от някои съфорумци няма да изказвам "поздравления за ентусиазма". Има разлика между мотивация и високо самочувствие без покритие. С извинения за ненужно претенциозния език - съзнателно използван е с цел да изпълни "аристократичните" изисквания на Лорд Николов, за да получа достоен отговор ;)
Alistra
Нов потребител

Мнениеот Ralinko » 26 Авг 2008, 17:58

Добре казано, Alistra! Опасявам се обаче, че достоен отговор няма как да получиш. :wink:
Ralinko
Младши потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 28 Авг 2008, 23:19

tino76 написа:адвокатче не те знам каква болест те тресе (най-вероятно селяндурикус провинциаликус комлексарис), но да знаеш като ме видиш някой ден в съда сам ще си сваляш гащичките и ще се обръщаш с гръб към мен и с лека чупка в кръста (препоръчително здраво да се държиш за някой парапет), гледайки земята да знаеш :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Е, ако си от Лорд Върховните съдии даже ще ти се поколоня.

Но ако си адвокат или съдия-нямаш шанс 8)

Към Вега.

Вега, какво се обясняваш на Декан.Той човекът е свършил вече. :D

Сега сме ние наред.

Декане, абе те нормалните хора разбират, че си правя шоуто и такива като тебе шарани ми го правят и се връзват.
advokat__nikolov

Мнениеот vili » 29 Авг 2008, 00:02

Драги адв. Николов, питам се имате ли достойноство? Явно Ви липсват достатъчно професионални изяви и компенсирате тук с подобни измислици! Не мисля, че Вашите препоръки са израз на уважение, нито считам, че с подобно поведение някой ще прояви уважение към Вас.
От друга страна имайте пред вид, ако все още не сте се убедили от собствен опит, че делата не се печелят с поклони и смирени погледи, а с аргументи и познаване на закона.
На всичкото отгоре не Ви липсва и самочувствие!!! Дали сте толкова многословен по дискусиите относно правни проблеми и казуси?
vili
Потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 29 Авг 2008, 00:13

vili написа:Драги адв. Николов, питам се имате ли достойноство? Явно Ви липсват достатъчно професионални изяви и компенсирате тук с подобни измислици! Не мисля, че Вашите препоръки са израз на уважение, нито считам, че с подобно поведение някой ще прояви уважение към Вас.
От друга страна имайте пред вид, ако все още не сте се убедили от собствен опит, че делата не се печелят с поклони и смирени погледи, а с аргументи и познаване на закона.
На всичкото отгоре не Ви липсва и самочувствие!!! Дали сте толкова многословен по дискусиите относно правни проблеми и казуси?

Спокойно, Вили.

Аз тук се забавлявам.А и останалите хора също.

Каквото правя с правото го правя вкъщи.

Какви казуси да коментирам, като всичко, което ми трябва го имам вкъщи.Тук нищо не мога да науча.То много мога да науча от вас, от учатниците от форума, но не и по този начин.Трябва практика, така ще се уча от вас. А от препоръки и букви практика няма.Вкъщи съм заринат от практика.То дали ще се учам от там, или от вас е същия чеп.

Но когато застана очи в очи с вас е друго.Вече мога да се уча да връзвам кукичката.На теория не можете да ме научите, защото перфектно я знам особено по Административен процес и Наказателно право.
advokat__nikolov

Предишна

Назад към Общи дискусии