начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

ДОСТАТЪЧНО! СЛЕДВА ЛИ БАНН ЗА bea-999 ???

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СЛЕДВА ЛИ да се наложи БАНН на ПОТРЕБИТЕЛ bea-999?

1. ДА, следва да й се наложи БАНН, защото нарушава ОУ на форума.
14
54%
2. НЕ, защото не нарушава ОУ на форума.
12
46%

Общо гласове : 26

ДОСТАТЪЧНО! СЛЕДВА ЛИ БАНН ЗА bea-999 ???

Мнениеот Melly » 10 Май 2009, 13:16

Колеги,
Позволявам си да предоставя възможност на всеки от вас, прочел посочените по-долу теми с участието на bea-999, да изрази позицията си, като същевременно в АНКЕТАТА упражниправото си на глас.
viewtopic.php?f=6&t=34443

viewtopic.php?f=6&t=36087

Лично на мен, демонстративното поведение на потребител bea-999 на неуважение към нас юристите и обобщението й за гилдията, граничещо с агресия, предизвиква меко казано неприятно усещане и мисля да е предостатъчно да поемаме повече словесните й излияния, извън контекста на темите.
Моят глас е ДА.

Какво бихте казали вие?
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Re: ДОСТАТЪЧНО! СЛЕДВА ЛИ БАНН ЗА bea-999 ???

Мнениеот miriam » 10 Май 2009, 13:21

следва тежко лечение с неблагоприятна прогноза, мен ако ме питаш-все някой ден таз кукувица ще я приберат в бледозелени помещения с редовни хапчета сутрин, па вечер.... :lol: :lol:
е-бан дали вече може да помогне-нямам никаква представа :mrgreen:

/гласувам въздържал се/
miriam
Потребител

Мнениеот lexy21 » 10 Май 2009, 13:33

На мен пък вече ми писна мълчаливото толериране на истеричните крясъци на правно незадоволени единици :mrgreen:
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот balance » 10 Май 2009, 14:27

Стига де ! тъкмо седнах с бирата пред компютъра и да ме лишите от удоволствието :wink: . Ще остана неудовлетворен :oops: :oops:
balance
Потребител

Мнениеот laridii » 10 Май 2009, 15:02

Balance, идея си нямаш в какво се забъркваш и да й дадеш дефиниция за нещо, тя ще иска друга и ще върти едно и също като латерна. Проблемът на жената не е юридически, а психически. Не може да преживее, че бившият й съпруг продължва живота си без нея. И използва детето, за да търси контакт с него, като повод да му звъни по телефона, да разбере къде живее, да влиза в дома му, да го разделя с новата му приятелка ...
От начало много ме ядосваха безумните й писаници и обидите към гилдията, но като я прочетох днес на свежа глава вече не ме е яд на нея я искрено я съжелявам.
Но мястото й да хленчи е не тук, а в БГ мама или в розали.ком.
Още два дена да поброди из семейни казуси и ще обезлюди ткози раздел на форума!
laridii
Потребител

Мнениеот 778899 » 10 Май 2009, 15:07

гласувах :lol:

твърдо ДА... :D
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот sarbijanac » 10 Май 2009, 15:18

Ами кой пък Ви кара да и обръщате внимание и да и пишете.

Що не си гледате работата в офисите ами се занимавате с "благотворителни мероприятия".Нещо,което аз ОТДАВНА вече не правя.

Наистина крайно време е този ЛЕКС да стане достъпен САМО за юристи и тук да се обсъждат и коментират теми,поставени САМО от юристи. :!:

Иначе по анкетата - "Въздържал се".
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот sisi19 » 10 Май 2009, 15:34

Е, не може да се обижда така, какъвто и да си и каквато и професия да изпълняваш. Вярно е, че тона и е много остър и рязък. Ако приемем, че тези фермани са верни дето ги е написала за род. права, то явно има своята база за нейното поведение. Но естественно това не е оправдание за нейната агресия.
Аз предлагам, първо да се предупреди.
sisi19
Потребител

Мнениеот system » 10 Май 2009, 15:57

Аз моля производството по банването да се спре, докато не се запозная със случая. Имам основание - досега съм разсаждал домати :wink: а случаят изисква задълбочено запознаване :)
system
Активен потребител

Re: Гласувам- за

Мнениеот Гост. » 10 Май 2009, 15:59

Да.
За човека скрит под този ник, гласуването ми няма да е изненада- вече съм свела публично моето мнение. Не защото се показа какъв човек е, не защото съди дори и гилдията, ей така- просто вече и на мен ми писна.
Додея ми вече от квестори, екзаминатори, взели се твърде на сериозно хора и прочие специалисти, на които дори въпреки, факта че не съм длъжница, безпардонно изискват- всеки по нещо.

На сеирджиите- честито, имате материал за четене. Така де- ние сме повече хора, отколкото юристи...Иначе- наздраве, предполагам е студена. :)

Що не си гледате работата в офисите ами се занимавате с "благотворителни мероприятия".Нещо,което аз ОТДАВНА вече не правя.

Хей, това е най-резонният въпрос- за мен.

Приятен остатък от почивният ден. Нова седмица, нов късмет, както се казва.
Спорна да ви е.
Последна промяна poli_g на 10 Май 2009, 16:03, променена общо 1 път
Гост.
Старши потребител

Мнениеот bea-999 » 10 Май 2009, 15:59

Толкова ли ви е страх от критичен тон, че си позволявате мракобесие и употреба на сила?

Цитирайте поне едно нарушено правило на форума, та поне да си оправдаете юридическото образование :lol:

Много ми е любопитно, защо не търпите каквото и да е критично и различно мнение. Дайте една разумна причина, защото така сте ревали и срещу други възмутени граждани тук, пак по същата причина.
bea-999
Потребител

Мнениеот system » 10 Май 2009, 16:02

bea-999 написа:
Толкова ли ви е страх от критичен тон, че си позволявате мракобесие

Какво е "мракобесие"? :?
system
Активен потребител

Мнениеот bea-999 » 10 Май 2009, 16:03

laridii написа: Не може да преживее, че бившият й съпруг продължва живота си без нея. И използва детето, за да търси контакт с него, като повод да му звъни по телефона, да разбере къде живее, да влиза в дома му, да го разделя с новата му приятелка ...

Брех, защо ли не ми беше нужно да влизам в дома на бившия ми съпруг, преди да чуя от детето, че е тормозено?

За толкова години, как ли се въздържах от насилствено влизане в чийто и да било дом? Дали изобщо ми е било нужно и дали ме е интересувало, чак докато чух конкретните обвинения на детето, с посочени имена, адреси, извършители, и действия и постъпки?
bea-999
Потребител

Мнениеот bea-999 » 10 Май 2009, 16:10

system написа:
bea-999 написа:
Толкова ли ви е страх от критичен тон, че си позволявате мракобесие

Какво е "мракобесие"? :?

А какво е бан? По каква причина се налага? Поне си намерете едно макар и измислено и скромно оправдание .......аха, гледам, че искаш да се въздържиш....тогава питам останалите, намерихте ли си вече някакъв претекст и оправдание, колкото да не изглеждате зли и гнусни юристи в собствения си форум, и да симулирате демокрация, колкото и да не я харесвате?
bea-999
Потребител

Мнениеот sisi19 » 10 Май 2009, 16:12

bea-999 написа:Толкова ли ви е страх от критичен тон, че си позволявате мракобесие и употреба на сила?

Цитирайте поне едно нарушено правило на форума, та поне да си оправдаете юридическото образование :lol:

Много ми е любопитно, защо не търпите каквото и да е критично и различно мнение. Дайте една разумна причина, защото така сте ревали и срещу други възмутени граждани тук, пак по същата причина.
[*]

bea-999 - Просто съвет. Наистина прекали.Описала си проблема си - ОК, някой хора ти дадаха съвети и те насочиха къде и каво да направиш - ОК, дадаха ти дефениция - ОК, но никой не е длъжен да търпи обиди какъвто и да е той.Имаш нужда малко да се оттърсиш от тези проблеми който са те налегнали.Предполагам, че постоянно търсиш отговор на въпросите си което допълнително отнема от енергията ти и ти създава допълнително натоварване.Остави за ден- два нещата. Просто излез, отиди някъде да разтовариш. Ако нямаш възможност, хвани възглавниците във вас и удряй с все сила и нареждай това дето те дразни. Повярвай много помага. Всички сме хора. След няколко дена като се поуспокоиш малко, може и да си на друг акъл и да расъждаваш по сруг начин. Пробвай. Оттърси се за няколко дена.
Никой не ти мисли лошото, но ти трябва първо спокойствие.
sisi19
Потребител

Мнениеот system » 10 Май 2009, 16:14

bea-999, не отговорихте на въпроса ми - какво е "мракобесие" ? Аз съм човек от село и някои понятия трябва да ми се обясняват ... ако щете и по причини, които модераторът изтри, за да запази доброто ми име.
Повтарям си и предния въпрос: Какъв е проблемът, какво точно искате и на какво се основава претенцията Ви. Ако предпочитате, отговорете на започнатата от Вас тема.
system
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 10 Май 2009, 16:15

:roll: Дишай!
Дори и да вършиш сума умни нещица из форума, дори и да има анкета за това/ Мели, ти пък чак и труда си стори.../- нищо няма да ти се случи.
Той, животът, вече каквото е могъл- сторил е.
В този форум нищо лошо не те очаква- дерзай, има още на къде. :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот system » 10 Май 2009, 16:19

Дишай!

Аз ли ? Дишам, няма проблем ... даже пухтя :lol: Но тук едни нови (за мен) думички се вихрят и се притеснявам.
Подложих на анализ думата и предполагам, че е свързана с бесовете на мрака или нещо подобно. "Мрако ..." "... бесие". Т. е. тук сме обладани от бесовете на мрака ли :roll:
system
Активен потребител

Мнениеот Melly » 10 Май 2009, 16:26

Ти пък, System :D
Не се мори чак толкова да задълбаваш в тълкуване на тази "дефиниция".
Я кажи как са кайсийките, радваме им се и ние :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 10 Май 2009, 16:27

:lol: :lol: Ех, Систем, доброто ти настроение е заразно.
Предният ми пост е адресиран към автора на думата създала толкоз мисли в неделния ти след обяд.

По незнайни причини/ той си знае/ едва сега прочетох поста ти в нейната тема- честито, природата винаги ок. се отразява.
За това и аз ви напускам. Весела вечер. :lol:
Гост.
Старши потребител

Следваща

Назад към Общи дискусии