начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Проблем с частен съдия изпълнител, какво се прави

Проблем с частен съдия изпълнител, какво се прави

Мнениеот antoaneta.ivanova » 30 Юли 2008, 11:50

Здравейте,

възникна проблем с частен съдия изпълнител, който се грижи за коректното и навременно придвиждване на вноски по кредит към банка. Проблемът е че в крайна сметка той нито навременно е внасял сумите, а още повече, че е пропуснал около 6 вноски. Сумите от длъжника към чси постъпват по банков път, но няма квитанции за внесени суми от чси към банката, както и такива за удържаните като такси чси.

Моля да ме насочите как може да се докаже че в случая има некоректно отношение на чси, а не на длъжника. Необходимо ли е в този случай да се обърнем към адвокат и евентулно към какъв адвокат, ако може да ми препоръчате и ваш колега, за Пловдив става въпрос. Интересува ме и къде мога да разбера точно колко са таксите за този тип услуга на чси, еднолично ли се определят и какъв документ се изисква за тази услуга.

Благодаря предварително, надявам се да не ме нападнете за много въпроси, каквото е необходимо ще си платя на адвокат, просто търся малко допълнително инфо.
antoaneta.ivanova
Нов потребител

Re: Проблем с частен съдия изпълнител, какво се прави

Мнениеот gudio » 30 Юли 2008, 14:44

antoaneta.ivanova написа:Здравейте,

възникна проблем с частен съдия изпълнител, който се грижи за коректното и навременно придвиждване на вноски по кредит към банка. ...

:idea: :!: Това е гениално ! Благодаря ! Занапред и аз ще се представям така: "Аз съм Ваш приятел. Частен съдебен изпълнител :) !Незаменим финансов помощник ! Ще Ви помогна да се издължите и ще се грижа за коректното и навременно придвижване на Вашите плащания към кредиторите Ви :!: :) :D :lol: "

Иначе сериозно - сигурни ли сте, че не дължите и други вземания, например такива, които са привилегия пред тези на банката и парите отиват за предпочтителното им удовлетворяване ? Напр. - неплатени осигтуровки, данъци и др. държавни вземания ?
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот samoten_agent » 30 Юли 2008, 14:55

gudio написа:Това е гениално ! Благодаря ! Занапред и аз ще се представям така...

Е, нали ти се каза, че това е "тип услуга на ЧСИ". Само при този тип услуга си приятел.

antoaneta.ivanova написа:Интересува ме и къде мога да разбера точно колко са таксите за този тип услуга на чси, еднолично ли се определят и какъв документ се изисква за тази услуга.
samoten_agent
Младши потребител

Мнениеот gudio » 26 Яну 2010, 02:44

:roll: Не ... как да го кажа... ? Отдавна наблюдавам ника ти и не ... :oops: смея да си го "преведа", а и не знам как да се обърна към теб... "Усро" или "Овцо-во" ? Та..прочети по-нагоре - "аз съм Ваш приятел... ще Ви помогна да се издължите..." :mrgreen: Сега сподели - колко кредита си изтеглил(а) и какъв ти е проблемът, че вадиш всички теми, в което пише "ЧСИ" и пускаш ... :roll: май е 13-тата вест за подпалена кантора... (в смисъл до момента 13 кантори на различни ЧСИ с променлив успех са били подпалвани :lol: ). Може пък да помогна с нещо и аз (нали знаеш - тав 454 ГПК, ще кажа блага дума на колегата, нещо ще видим, ще помогнем :wink: )
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот usra_ovcova » 26 Яну 2010, 06:53

Ех,Гъдьо!Знаем се от 1ви клас! :wink:
Гъдьо Гъдев Съчмалиев от Банишора. :oops:
Иначе, има облог с едни имотни измамници,че няма де е далече времето,когато на Бързински ще му счупят капачките... :lol: :lol: :lol:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот gudio » 27 Яну 2010, 14:32

На някой си БъРзински да му правят к`вото си искат (не е от нашата кОмОра) :mrgreen:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот Hellthorn » 27 Яну 2010, 15:05

usra_ovcova написа:Ех,Гъдьо!Знаем се от 1ви клас! :wink:
Гъдьо Гъдев Съчмалиев от Банишора. :oops:
Иначе, има облог с едни имотни измамници,че няма де е далече времето,когато на Бързински ще му счупят капачките... :lol: :lol: :lol:

:shock: И за колко пари е облога?
Hellthorn
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство