начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Съдия Изпълнител

Съдия Изпълнител

Мнениеот ivan-kolev » 27 Авг 2010, 17:20

Здравейте. Значи през май 2003 година с бифшият ми вече шеф се съдихме след като той принудително ме накара да разпиша записна заповед за 6000 лева. Минаха 7 години и сега полуавам призовка за доброволно плащане на стойност 12 хиляди и нещо лева. Не живея на адреса по лична карта от 8 години и от 3 години съм в Кипър. Призовката е получена на адреса на приятелката ми не на моя (незнайно защо) а и аз в момента съм в Киипър. Въпросът ми е: Ако не ги платя (защото и не мога да ги платя) какво може да стане в най-лошия случай? Благодаря
ivan-kolev
Нов потребител

Re: Съдия Изпълнител

Мнениеот cveti55 » 13 Фев 2011, 17:17

има 5 годишна давност. ако са минали нищо не могат да ви искат. ако няма иск за тези пари в рамките на 5 години след това, може да се отървете. предполагам че сте намерили адвокат?
cveti55
Нов потребител

Re: Съдия Изпълнител

Мнениеот kalahan2008 » 15 Фев 2011, 22:44

cveti55 написа:има 5 годишна давност. ако са минали нищо не могат да ви искат. ако няма иск за тези пари в рамките на 5 години след това, може да се отървете. предполагам че сте намерили адвокат?

Давността не тече, докато трае изпълнителното производство.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство