Николов умора няма
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Искам да плувам в море от пари и любов,килим вкъщи ушит от евра ще си сложа.
Или както е казал Тръмп:
"Мисли на едро и и не се отказвай-до дупка"
Лобимият ми милиардер е
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Изображение](http://www.etoday.ru/uploads/2008/03/06/oleg_deripaska.jpg)
Олег Дерипаска/вдясно/
Ето сред такива искам да бъда
|
|
advokat_nikolov написа:
Николов умора нямаТака ще бъде докато направя първите си 500 000 лв.
![]()
Николов умора няма Very Happy Така ще бъде докато направя първите си 500 000 лв. Very Happy
gudio написа:А и важната разлика, може би, както system уточни – става дума за срок, който не може по никакъв начин да се прекъсва или удължава.
advokat_nikolov написа:Готов съм,и то преподготвен бих казал,но дано ме оценят обективно.Да не стане като миналалата година на колоквиума дето ми разсипа изпитната оценка.Аз пиша на колкоквиума от Кино,Добри,Димитър,Иван и Дончо за АА те ми пишат тройка,щото сигурно не е от лекциите.Срамота е,да го ева!
да се засрамиш веднага!!! какво е виновен монитора че го плюеш? а?а??А???ekzorsist написа:Лелеее, всичко хубаво, не миселх въобще да пиша нищо по темата, но когато видях в един от послеписите Му, че е написал : Лорд Николов...и си наплюх монитора...от смях.![]()
![]()
astronoma написа:Добре де, човек, от къде това самочувствие?!?!
От около две години съм почти всеки ден във форума и само двама като Вас, г-н Николов, съм срещал - Ваша Милост и г-н Матурата! Не знам дали има някаква връзка, с това че учите в един университет...
Сега приключих с четвърти курс в СУ и съм се осмелявал да пиша един или два пъти - дали не следва да обмисляме възможността поста ни по някоя тема да е самата ПРОСТОТИЯ!
По най-профанския начин обиждате юристи с доста повече опит и знания от Вас, колкото и да сте чел и учил. Все пак сте втори курс, доколкото знам - че те най-сериозните неща сега започват!!!
Не мисля, че е лошо ако човек се интересува от нещо и се чувства силен в него да пише за същото, да го обсъжда и т.н. Но дали личните обиди и поведение, подхождащо на тънкообиден пубер са подходящи?
Какво пък да говорим за титлите Ви - то не беше "Лорд", то не беше "Адвокат"... Следващото "Кралят Слънце" ли ще е?
Доста мои приятели вече работят в големи кантори или фирми, включително и аз, но като седнем да пием бира не се наричаме "Адвокате" или "Прокуроре" - всъщност доста по-трудна и кървава ми се струва реализацията в тази професия, отколкото когато бях първи курс и гледах "Адвокатите от Бостън". И колкото повече напреднали юристи виждам, толкова повече разбирам, че освен яко четене има и сериозно отношение, добро възпитание и солидно количество такт.
Аз, като Ви чета постовете, си мисля, че нито едно от посочените качества не обладавате.
Не търся конфликт с Вас, но едно ще Ви напиша - като седнем на бира с приятелите ми, макар и без да се величаем с високопарни титли, често обсъждаме Вас и г-н Матурата - след втората бира сте любима тема на много начинаещи юристи.
pokerman написа:Пламене стига, че с тия писмени изпити ни се смеят в цяла България. Това писмения изпит е вятър работи и пълна пародия ! Страшна подготовка нама що !
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта