В края на краищата, след толкова суицидни настроения на ергените в този форум, какво друго ни остава освен да уравновесим нещата с по една усмивка!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
cvetana написа:Съгласна съм с Вили.
В края на краищата, след толкова суицидни настроения на ергените в този форум, какво друго ни остава освен да уравновесим нещата с по една усмивка!
cvetana написа:Не се и опитах да го изгледам това.
Много ниски топки ми подаваш. Но иначе явно съм уцелила в десетката, за да ми се дразниш толкова.
А Вили, какво да направи която и да е жена, когато насреща си има НЕкавалер?
vili_spasova написа:Какво ли![]()
Повдигаш глава, поглеждаш мило и ..... се усмихваш![]()
Почти винаги помага и на двете страни![]()
![]()
cvetana написа:Не помня теб да съм те наричала простак персонално. Но иначе добре влезе в ролята, отива ти. Доклокото си направих труда да погледна клипче по твой вкус. Чувството ми за хумор иначе е првъзходно, но когато става дума за простащина - не съм сигурна, че оценявам.
Ако си адвокат, хвани поработи малко, вместо да се заяждаш с женките по форумите. Такива като мен не ги мисли. Намерили сме си мъже на място, които не се страхуват от работа и че ще се пенсионират след жените си, така че ни остава време да си губим и времето по форумите понякога. С тези мъже сме истински дами.
cvetana написа:Жените са по - зле платени на работа. Нерядко. При еднакво квалифицирани жени и мъже, избират се обикновено мъжете (примерно защото на работодателя няма да му гот птиченцето да отлети по майчинство). В България често се смята, че жената става основно за второстепенната работа (дори когато е квалифицирана), да не кажа и - слугинската работа - когато няма кой знае какво образование. На книга може и да пише едно (че сме равни), но на практика е друго.
...
cvetana написа:Симпатична си ми, но мога ли да те запитам - имаш ли семейство, дете, майка ти беше ли също толкова еманципирана и доколко беше до теб като си била дете, а и по - късно? Добра домакиня си ли? И не на последно място - без да се опитвам да те обиждам - имаш ли афинитет към собствения си пол?
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта